2777
2789

من خودم بچه ندارم ولی یکی نوشته بود داداشم اینا خونمون بودن دخترم رفت گفت دایی کی میرین خونتون مامانم گفته هروقت رفتین ما کباب هارو میخوریم 😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 💫🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی کوچیکه دوستم با دوستم میرن حمام و دوستم پ.ر.ی.و.د بودن.بعد که میان بیرون آبجیشون میره تو سالن جلوی کل خانواده داد میزنه ک شیما ( همین دوستم) اسش خون‌دماغ شده😐

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

من بچه بودم همکار بابام با خانوادش اومدن خونمون

یه پسر همسن من داشتن

مشغول بازی شدیم پسره بهم گفت برو یه پارچه سفید برای علامت تسلیم بیار

منم بدو بدو رفتم اولین پارچه ای که به دستم اومد از کشو کشیدم بیرون بردم

تو راه دیدما بابام روح از تنش رفت 😰 ولی اهمیت ندادم

نگو شورت بابامو بردم 🥲

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ابجی کوچیکه دوستم با دوستم میرن حمام و دوستم پ.ر.ی.و.د بودن.بعد که میان بیرون آبجیشون میره تو سالن ج ...

😂😂😂😂شیما طفلی 

منم ندارم ولی پسر عمم بچس مامانش ازش پرسیده منو بیشتر دوس داری یا زن داییتو گفته زن دایی پرسیده چرا گفته چون م*مهاش بزرگترع 😂😂

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
من بچه بودم همکار بابام با خانوادش اومدن خونمون یه پسر همسن من داشتن مشغول بازی شدیم پسره بهم گفت ...

😂😂😂😂😂😂ترکیدم 

منم ندارم ولی پسر عمم بچس مامانش ازش پرسیده منو بیشتر دوس داری یا زن داییتو گفته زن دایی پرسیده چرا ...

ای وای 😂😂😂😂ملاک دوس داشتنش رو دوس دارم 

خواهرم پریودی اش نا منظمه تو اتاق یواش داشت ب مادرم میگفت برو ب آبجیم بگو بهم نوار بهداشتی بده بعد خواهر زادم اومد تو جمع داد میزد خااااله خاله مامانیم نوار بهداشتی میخواد😑😑😑هر چی لبمو گاز میگرفتم میگفتم باشه باشه اون حرفشو بلندتر میگفت ابرو نزاشت برامون

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍