2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر برای بدن میخوای باید قرص یا پودر بخوری برای صورت هم قرص مخصوصی هست یه کاربری هست فکر کنم اسمش عشقم هست محصولاتش همه اصلن من چنباری پیشش سفارش دادم قرص چاقی صورتش را عالی بود

اگه قسمت روز خوش ببینم چاقم میشم 

من استرس داشتنی اشتهام صفر میشه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نه قرص نخوریااااا من خوردم ۹۰ تا دونه بود فقط ۶۰ تاشو خوردم بعد اره چاق میکنن ولی همش ورمه ایقد جوش زدم که نگو کل هورمونام به هم ریخت  اون مدت خیلی غذا میخوردم با قرصه ولی پر صورتم و بدنم شد جوش و مو 

همش تشنم میشد معلوم نیس چه بلائی سر کبدم اومده الان چند ماه گذشته  هنوزم لکه  جوش هام موندن با اینکه ورمه خابید  ...

ای قرصا چاق نمیکنن فقط تعادل هورمون ها رو به هم میریزن سر همین ورم میکنیم هورمونا که درست شدن ورم میخابه

دیگ چ میبینیم ک بخوریم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|