2777
2789
عنوان

اسم پسر

228 بازدید | 19 پست

کدومش جنسیت واسم مهم نی ولی دوس دارم اسمایی ک انتخاب کردیم ببینیم کدومش بهتره،اسم دختر انتخاب کردیم ولسه همین نمیگم🥲

تعداد رای : 34
نظرسنجی
کارن
15
44%
هاکان
7
20%
شاهان
4
11%
دایان
8
23%

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هارانم قشنگن ها

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
هارانم قشنگن ها

هاران؟معنیش چی میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

هاران؟معنیش چی میشه

نمیدونم.ولی فک کنم همون هارونه (برادر حضرت موسی)که برای قشنگی تلفظ هاران میگن.

دقیق نمیدونم تحقیق کن

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
همش بد هست ولی بین اینا کارن یه ذره بهتره

ممنون🥲❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من میخوام بین کارن و رادمهر برا پسرم انتخاب کنم

منم این اسمارو دوس دارم ولی موندم کدومشو انتخاب کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسم دختر همکلاسیم کارن بود. می‌گفت اسم کردیه . خودشون کرد سنندج بودن

جدی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم.ولی فک کنم همون هارونه (برادر حضرت موسی)که برای قشنگی تلفظ هاران میگن. دقیق نمیدونم تحقیق ک ...

مرسی گلی💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40