2777
2789

کی به کراشش اعتراف کرده 

موفق آمیز بودین نبودین

دیگه دارم میمیرم از بس سردرگمم و نمیدونم چیکار کنم 

چند بار هم خواستم بلایی سر خودم بیارم ولی بازم صبر کردم 

واقعا به نصیحت نیاز ندارم چون خیلیییییییییییییی امروز شنیدم میدونم همه خوبیمو میخوان ولیی بسمه  نمیتونم فراموش کنم یا هر چی

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خلق و خوی کراشت داره

آدم شوخیه در عین حال می‌تونه جدی برخورد کنه 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

من😂😂😂 اون موقع خیلی خجالت زده شدم.. اما الان یادم میافتم حرص،میخورم که چه خری بودم.مودبانه  ردم کرد

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
بیشتر توضیح بده استارتر 

درمورد چی عزیزم ؟

من نزدیکه عروسیمه دیروز کراشم پیشنهاد ازدواج داد😑😑😑

وااااااااااای

به نام خدا 

من 

سه روزه 

والا نمیدونم نظرشو دربارم 

دارم جون میدم درست😐

یه دوست سیریش داره نمیزاره بیاد پیشمممم

کثافففتتتت

خواستم فراموشش کنم هرکاری کردم نشد 

این روزا حالم خوب نی

استوریامو میبینه چیزی نمیگه 

نمیدونم خوشش میاد یانه 

اما دوستم میشناستش میگه انگار خوشش اومده دوستش نمیزاره 

چیکار کنممممم

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
یعنی چی بلا سرخودت بیاری؟؟؟اعتراف کردن به کراش که راحت ترازبلااوردنه 

شاید ولی نمیتونم میترسم