2777
2789
عنوان

یا امام رضا یا غریب القربا❤

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 90 پست
 براتون صلوات میفرستم

ممنونم از لطفتون منم براتون دعا میکنم 

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی
التماس دعا💓🤲🥺🥺

محتاجیم به دعا چشم🙏🏻🤍❤🙂

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگ محبت نیس وظیفع اس شاد و سلامت باشین خواهش میکنم بهترین❤🙂🤍

عزیزمی 

کدوم وظیفه گلم 

خیلی ممنونم عشقم 💙💙💙💙💙💙💙

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم من شما رو هم اسمتون نوشتم

ممنون عزیزم حاجتت روا 🥰

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
@آرامش4576   میشه کیانا رو. تگ. کنی ممنون عزیزم  @**شاهدخت**    

سلام ابجی جونم خوبی؟؟؟کجایی تو چندبار تگت کردم پیام دادم جواب ندادی تعلیق شدی؟؟؟

خوش به سعادتت زیارتت قبول باشه عزیزدلم

الهی خیر ببینی با دل پاکت منو خیلی دعا کن حال دلم بده کارم داره به روان پزشک میکشه خواهش میکنم از ته قلبت دعام کن امام رضا رو سه بار ب پسرش قسم بده بگو حاجت حدیث رو بعد ۴ سال و خوردی به خیر خوشی همین بهار بده😭😭😭

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
عزیزمی  کدوم وظیفه گلم  خیلی ممنونم عشقم 💙💙💙💙💙💙💙

وظیفه دیگ

اسمتون برای نماز شب هم نوشتم

@zeinab81۸۵   عزیزم شما همین کاربری هستی یا اشتباه گرفتم؟؟

همینم گلم

سلام ابجی جونم خوبی؟؟؟کجایی تو چندبار تگت کردم پیام دادم جواب ندادی تعلیق شدی؟؟؟ خوش به سعادتت زیار ...

سلام ممنون عزیزم تو خوبی

نه نشدم

ممنون عزیزم چشم. عزیزم محتاجیم به دعا 

باورت میشه دارم گریه میکنم فکر نمیکردم اصلا منو یادتون باشه توراخدا بابامو دعا کنید اگر تا ۱۰ روز دی ...

فدای اشکاتون

چشمممم حتماااا من یادم شما رو❤🙂

ان شاءالله چیزی نیست گلم

محبت 😉  خیلی ممنون عشقم 😘😘😘

خا دیه وقتی ی باز میگم. وطیفه بگین وطیفه بدون هیچی

خواهش میکنم الان عکسش میفرستم