با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
پس حق وحقوقترو هم به زور خواهد داد چیزی داره خونه ای ماشینی
نه خودش هیچی نداره ولی باباش داره همشو میگیرم
با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
استارتر پارسال میخواستم طلاق بگیرم شوهرم یک هفته پسرمو برد داشتم میمردم یک هفته شب و روز اشک ریختم م ...
دقیقا منم هیچی از گلوم پایین نمیره
من دیگه جای موندنی نیست برام همه راه هارو رفتم یک ساله که رسما فقط هم خونه ایم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اونجا بمونه نابود میشه مادرم میگه میرسم ازشون یه بار اتفاقی بیفته بیان یقمونو بگیرن وگرنه ...
حقتو بگیر بچه هم بیار پیشت یا خرجیشو بگیر گناه داره زیر دست اونا بمونه بچه توی سری خور میشه ها یک نمونه تو فامیل شوهرم دیدم بچه مونده زیر دست عمه و عمو انقدر دعواش میکنن بچه گوشه گیر می شینه یه گوشه فقط گریه میکنه غذا هم نمیدن رنگ و روی بچه زرد لباس کثیف پای کثیف
عزیزم حضانت نگیر .پسر به سن بلوغ برسه هیچکس نمیتونه کنترلش کنه . فردا خیلی خوبم از پسش بر بیای اگه ...
خب من که نمیخام تا سن بلوغ نگهش دارم ۷ سالش بشه میره پیش باباش میفهمم چی میگی ولی ملاقاتم خیلی کمه دوروزه بعدم باباش میخا بره پی لا شی بازی خودش دوس دختر داره بچم تباه شد این وسط قربون خدا برم
حرفت درسته میگم تا الان عصه زندگیمو میخوردم الان که دیگه خلاص میشم باید ناراحت بچم باشم خدا خودش از این بلاتکلیفی نجاتم بده ممنون
خب من که نمیخام تا سن بلوغ نگهش دارم ۷ سالش بشه میره پیش باباش میفهمم چی میگی ولی ملاقاتم خیلی کمه د ...
اره عزیزم درکت میکنم شرایط سختی داری . ولی چه تا ۷ سالگی هم نگه داری بعد بدی به باباش باز دوریش باید تحمل کنی .اگه بچه پیشش باشه چه جوری میخاد بره لاشی بازی بلاخره پدرش مسئولیت بچه شو قبول میکنه .