2821
2789
عنوان

کنکور

418 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من تا الان هیچیییی برا کنکور نخوندم، الان میخوام شروع کنم از ۲۳ اردیبهشت رشتم انسانی و سال دوم کنکور هستم هدفم فرهنگیان به نظر شما میتونم قبول بشم؟

اخه امسال هر جور شده باید قبول بشم .حرف ادمای اطرافم اذیتمم میکنه بخاطر اینه میگم هر طور شده باید قبول بشم.

لطفا اگه میشه راهنمایم کنید ممنون میشم.

به قبول شدن نشدنش  فکر نکن فقط اراده کن و تلاشتو بکار بگیر 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امسال ۵۰هزار معلم میخان

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏
کسی رو میشناسید که تونسته باشه تو این مدت کم قبول بشه؟

سلام ، آره

از بچه‌های همینجا تعریف کردن

منم انسانی ام دوازدهم

بعد از مدتها باکاربری جدید اومدم سایت

یادمه یکی از دوستان قبلا تعریف میکردند...

خودمم به دلیل موانعی که پیش اومد ، خیلی عقب افتادم اما انسانی رو راحت تر میشه رسوند

کلا غیرممکنی نیست...

چقدر میخوای بخونی روزانه؟

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»