2821
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 32 پست
سلام ، آره از بچه‌های همینجا تعریف کردن منم انسانی ام دوازدهم بعد از مدتها باکاربری جدید اومدم سا ...

سلام ، باید فشرده بخونم که خودمو بتونم برسونم اگه توانشو داشته باشم ۱۵ ساعتی میخونم اگه نه که کمتر

من ان شاءالله فردا شروع میکنم فقط خدا کنه قبول بشم

باور داشته باش خواهر 🙃😕

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام ، باید فشرده بخونم که خودمو بتونم برسونم اگه توانشو داشته باشم ۱۵ ساعتی میخونم اگه نه که کمتر

منم خواستم یه تاپیک بزنم ببینم چه کنم...

مشاورم پیشنهاداتی داده ولی مرددم🥴

فعلا پرسیدم از یه تاپیک مشاور دیدم ، ببینم چی میشه

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
خیلی استرس دارم اصلا دست خودم نیست

با استرس نمیشه..

باید خودتو باور کنی

منم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ضعف دارم الان

تازه نهاییم دارم...

ولی خب باورم میگه میتونم!!! واسه چی نه؟!؟!؟؟!؟

حتی اگه تا الان کسی نتونسته باشه توی این مدت، با این همه ضعف ، برسونه... خب من اولیش میشم! 

هرکار سخت و غیرممکنی رو یک نفر ممکن کرده دیگه اره؟!؟

پس میشه!

با استرس نمیشه.. باید خودتو باور کنی منم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ضعف دارم الان تازه نه ...

اخه میگم دیر شروع کردم استرسم از اینکه اما یه برنامه چیدم که اگه طبق اون پیش برم تا هشتم تموم شده سه سال

اخه میگم دیر شروع کردم استرسم از اینکه اما یه برنامه چیدم که اگه طبق اون پیش برم تا هشتم تموم شده سه ...

تا هشت تیر دیگه؟

اره خوبه اما میگم کاش زمان بود یه دور دیگه میخوندم عربیمم خیلی خوب نیست در حد کنکور 

زمان خوبه

بیشتر بخون ، خودمم همینم

بیشتر وقت بذار ، بکوببببب بخون