2777
2789
عنوان

خرید ممنوع🚫🚫🚫🚫🚫🚫

745 بازدید | 70 پست

عزیزانی ک می‌دونم همین ک هرچی گرون میشه فوری میرید صف میبندین براش و همینجوری وضع موجود هربار بدترکردین...نخرید خواهش میکنم فقط یک مدت کوتاه هیچی نخرید بخدا نمیمیرید بزارید قیمتا بیاد پایین بخدا اگ نخرید میاد پایین عاجزانه خواهشمندم نخرید

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکس اهمیت نمیده.ولی ایکاش یکبار برای همیشه ملت متحد بشن

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

فکر میکنید با ۳۰ تا ماکارونی تو خونه‌تون، یا یه باک بنزین، از بقیه جلو میفتید؟
 با این کار شما دارین عرضه رو کم میکنید، و وقتی عرضه کمتر بشه در مقابل تقاضا قیمت خودبخود بالا میره...
افراط و تفریط نکنید..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

در مملکتی که دم از عدالت علی (ع) و حمایت از مستضعفین و محرومان می زنن، به نظرم نخریدن کافی نیست ، علاوه بر نخریدن در مقابل این ظلم ها و ستم ها باید به پا خاست و نشون داد که خون ایرانی و تفکر اسلامی ظلم پذیری رو جایز و روا نمی دونه