2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چی میگه،نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست
اختلافمون شنیدی میگن لطف مداوم حق مسلم میشه به خاطر اینه که هر کاری کرده تا الان من کوتاه اومده و هی ...

نمک نشناس 

همسر سابق منم همینقدر بی نمکه! انگار کور بود و زحمتای من رو ندید بعد جدایی

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
مهریتو بگیر توقیفو برنداری ک دوباره نمیتونی توقیف کنی اون از ترس مهریه میگ برگرد برنگرددددد

میدونم بعد از اینهمه سال تازه میگه دوستت دارم میگه به خاطر من از همه چی بگذره و برگرد گفتم تو به خاطر  من چیکار میکنی من‌ حقم رو می‌خوام 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری؟ اونوقت چرا بعد ۱۳ سال هنوز رو حرف طلاقش بود

نه بچه ندارم چون با کسی در ارتباط بود و خودم احتمال میدم از طرف کسی تحریک شده که حرف از طلاق میزد از چند سال قبل 

این زندگی دیگه فایده نداره خونه رو مگه میدن؟؟؟ خونه مال مرده الان قانونش اومده نمیدن

خونه دوطبقه هست واسه همین توقیف شده

وا چه پر رو خودش گفت جدا شیم کاش صداش ضبط می کردی ولی به نظر من جدی پیگیری کن و اگه هم میخوای بری ...

لازم به ضبط نبود خودش زنگ زد مادر و برادرم اومدن گفت می‌خوام جدا بشم به مادر و برادر خودش هم گفته بود 

اگر قصدت برای جدایی قطعی هست رفع توقیف نکن که بلافاصله همه چی رو می زنه به اسم یکی دیگه و شما دستت ب ...

الان میگه به هیچ وجه دادخواست طلاق نمیدم منم رفتم واسه نفقه هم شکایت کردم گفتم باشه تو دادخواست نده هر ماه نفقه بده من اینجا میمونم تو هم اونجا باش ببینیم کی خسته میشه

الان میگه به هیچ وجه دادخواست طلاق نمیدم منم رفتم واسه نفقه هم شکایت کردم گفتم باشه تو دادخواست نده ...

اخ نون پدر و شیر مادرت حلالتتتتتت باشه 

یه هیچ وجه کوتاه نیا

به امید روزی که تاپیک تجربه لاغریمو بزنم😖💚

با اجازه استارتر 

خانوما لطفا لطفا نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏😭😭😭😭 به نیت اینکه همسرم راضی بشه بیاد دنبالم 😭با یه بچه دوساله دو ماهه خونه پدرمم 😭😭خواهرا خیلی داغونم محتاجم به دعاهاتون ایمان دارم😭😭🙏

دانش آموخته طب سنتی🥰
اخ نون پدر و شیر مادرت حلالتتتتتت باشه  یه هیچ وجه کوتاه نیا

بهش گفتم مسکن ‌ووسایل زندگی هم جزء نفقه هست به فکرش باش یکشنبه هفته آینده نوبت داریم واسه مشخص شدن مقدار نفقه 

با اجازه استارتر  خانوما لطفا لطفا نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏😭😭😭😭 به نیت اینکه همسرم راضی ...

امیدوارم مشکلت حل بشه سوره طلاق و مزمل بخون

بهش گفتم مسکن ‌ووسایل زندگی هم جزء نفقه هست به فکرش باش یکشنبه هفته آینده نوبت داریم واسه مشخص شدن م ...

افرین به تو میگن شیرزن

اصلا کوتاه نیا 

تو دادگاه هم بگو از خونه انداختت بیرون 

اینطوری مجبورهههه نفقه و مهریه رو بده

افرین به تو میگن شیرزن اصلا کوتاه نیا  تو دادگاه هم بگو از خونه انداختت بیرون  اینطوری ...

واسه بیرون کردن از خونه هم اظهارنامه تنظیم کردم قبل از عید شاهد هم بردم 

عزیزم تو دادگاه اگه صدای ضبط شدش ببری  کارت راحت میشه  و سریع ترم انجام میشه

خودش کتمان نمیکنه که گفته جدا بشیم ولی میگه پشیمون شدم،اشتباه کردم،ولی من میدونم همه ی اینا به خاطر اینه که توقیف ها رو بردارم گفتم فقط در صورتی توقیف برمیدارم که خونه رو به نامم بزنی 

واسه بیرون کردن از خونه هم اظهارنامه تنظیم کردم قبل از عید شاهد هم بردم 

اها عالی پس

فقط خواهشا تحمل کن سخته ها ولی تحمل کن تا به حقت برسی