2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چی میگه،نظرتون چیه؟

632 بازدید | 36 پست

تو تاپیک های قبلی شرح دادم که قضیه چیه الان خلاصه بگم که ۱۳ سال از ازدواجم میگذره از چند سال قبل شوهرم می‌گفت جدا بشیم تا قبل از عید که خیلی جدی تر از همیشه گفت منم رفتم وکیل گرفتم و مهریمو اجرا گذاشتم و خونه و ماشین توقیف شد،وقتی متوجه توقیف شد من رو از خونه بیرون کرد و من از قبل از عید خونه ی مادرم هستم تا بعد از عید خودش و برادرش که کارمند دادگستری هست زنگ میزدن و تهدید میکردن که توافقی قبول کنم که جدا بشیم و توقیف ها رو بردارم منم قبول نکردم تا تقریبا از ۲۰ فروردین تغییر رویه داده و حرف از سازش میزنه و میگه برگرد خونه،میگه من زندگیمون رو دوست دارم منم گفتم باشه برمی‌گردم ولی توقیف ها رو برنمیدارم یا اگه میخوای بردارم باید به جای مهریه خونه رو به نام من بزنی اما اون میگه خونه به نامت نمی‌زنم ،مهریه هم نمیدم و باید اسمی از مهریه نیاری و برگردی خونه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و شما سر جات بشین خونه بابات 

همچنان محکم ادامه بده حقتو بگیر 

میخواد کلاه سرت بذاره 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

این زندگی دیگه فایده نداره

خونه رو مگه میدن؟؟؟ خونه مال مرده الان قانونش اومده نمیدن

عضو تاپیک رژیم لاغری فیت شو ...وزن فعلی:76 کیلو وزن هدف:67 کیلو ...سرگروه: النازییییی...لینک صفحه :https://www.ninisite.com/discussion/topic/8274594/رژیم-لاغری-فیت-شو

خطرناکه برنگرد، کسی ک اینهمه سال علنا بهت میگفته طلاق یعنی کلا هیچ فاز احساسی روت نداره احتمالا میخواد یه بلایی سرت بیاره یا زجرت بده به ستوه بیای 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

همچین اشتباهیو نکن، مهریتو کامل بگیر طلاقتم بگیر خودتو خلاص کن. 

برگشتی ایقد اذیتت میکنه تا خودت توافقی جدا شی

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉 
شیری که از مادرت خوردی حلالت  چقد دلم خنک شد با اینکه اصلا نمیدونم اختلافتون سر چی هست😅

اختلافمون شنیدی میگن لطف مداوم حق مسلم میشه به خاطر اینه که هر کاری کرده تا الان من کوتاه اومده و هیچی نگفتم به خاطر اینه که کلا آروم هستم و اون به خودش اجازه هر رفتاری داده،همیشه می‌گفت میرم زن میگیرم ،به خاطر اینکه وقتی اومد خواستگاری مدرک سیکل داشت و بیکار بود و هیچی نداشت ولی بعد از ازدواج با اصرار من درس خوند و شغل دولتی گیرش اومد و دوتا خونه و ماشین و وسایل همه چی خریدیم ولی من اینقدر ساده بودم که هیچ وقت نگفتم چیزی به نام منم بزنم الان هم یکی از خونه ها به نام برادرش هست اون یکی هم داشت میزد به اسم مادرش که وکیل به موقع توقیف کرد اصلا فکر نمی‌کرد که من وکیل بگیرم 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد