2777
2789

دوساعت‌پیش رفته بودم‌تو صف مرغ که احساس کردم‌خونریزی دارم‌حالا اومدم‌خونه دیدم تقریبا۳قطره خون‌قرمز اومده یعنی سقط شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ان شاالله اون زمان ماما به من گفت اگر قطع بشه و ادامه نداشته باشه مشکلی نیست ولی بیشتر استراحت کن حتما

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه داره لانه گزینی میکنه جنین جاشو سفت میکنه 

عدد بتام با سونوم‌ا۱لا باهم‌نمیخونه.آزمایش که دادم‌بهم‌گفت ۴هفته هستم‌بعداونروز که رفتم‌سونو تشکیل قلب بهم‌گفت زود اومدی تازه ۵ هفته و۵ روزنه که الان‌میشم ۶ هفته و۴ روز

عدد بتام با سونوم‌ا۱لا باهم‌نمیخونه.آزمایش که دادم‌بهم‌گفت ۴هفته هستم‌بعداونروز که رفتم‌سونو تشکیل ق ...

سنو یخورده جا به جا میگه انشالله لانه گزینی برای منم اتفاق اوفتاد گفتم که سقط شد رفتم دکتر گفت اون همه حجم خون که میگی صد در صد سقط شده رفتم سنو گفت ۷ هفته اس دکتر گفت لانه گزینی میکرده