2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بهر چع

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
شوهرم چند وقت پیش بهم خیانت کرد

لیاقتت رو نداشت به کیفت 🙂 برو روی خودت سرمایه گذاری کن خودت رو ارتقا بده ههمه چیز که شوهر نیست اتفاق سختیه واقعا امیدوارم بتونی تحمل کنی اما زندگی به اخر نرسیده

خب از چی دلت گرفته؟ یکی نیست بیاد ب خودمون بگه چیکارکنیم💔همه مثل همیم و نمیدونیم باید چیکارکنیم

رمز گوشیش رو بلد نیستم ک بفهمم بازم با اون زنه ست واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

سکوت سرشار از ناگفته هاست
دیشب ک رفتم سراغ گوشیش ی شماره توش بود ب اسم آرام جان خواستم شماره رو بردارم ولی گوشی قفل شد چیکار ک ...

چه عللنی هم شماره رو سیو کرده🤦‍♀️

دوباره سعی کن بری سر گوشیش شماره رو برداری زنگ بزن ببین کیه

لیاقتت رو نداشت به کیفت 🙂 برو روی خودت سرمایه گذاری کن خودت رو ارتقا بده ههمه چیز که شوهر نیست اتفا ...

من ی پسر دارم خانوادم هیچ وقت منو نمی‌خوان اگه برم ی مدت خوبه بعد باید برم براشون کار کنم بابام کلی باغ داره باید برم تو باغش کار کنم 

چه عللنی هم شماره رو سیو کرده🤦‍♀️ دوباره سعی کن بری سر گوشیش شماره رو برداری زنگ بزن ببین کیه

آخه چطوری برم رمزش رو بلد نیستم اثر انگشته

رمز گوشیش رو بلد نیستم ک بفهمم بازم با اون زنه ست واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

ی روز ک حموم میره برو گوشیشو بیار سیم کارتشو در بیار بنداز رو گوشی خودت شماره رو کپی کن و سیم کارت رو بزار سرجاش دوباره

ی روز ک حموم میره برو گوشیشو بیار سیم کارتشو در بیار بنداز رو گوشی خودت شماره رو کپی کن و سیم کارت ر ...

اون اگه بره دستشویی هم گوشیش رو میبره چ برسه ب حموم