2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای بدی کردم...بنظرتون تقصیر کودوممون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 75 پست
ببین ماهم دل داریم دلتنگ شوهرمون میشیم دوسش داریم ولی دلیل نمیشه هرحور بخاد رفتار کنه بعد سر دلتنگی ...

اگ یک هفته ام باهاش سرسنگین شدم و جلو نیومد چی

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو چرا نبردی به مادرشوهرت تحویل بدی؟ولی خوب کاری کردی.مرد باید سرشب توی خونه اش باشه

اینجوری نبود از وقتی بچه ب دنیا اومده اینجور شده

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
اگ یک هفته ام باهاش سرسنگین شدم و جلو نیومد چی

اوووو شما از الان میترسی ک اگ نیومد چی...میاد .نیومدم لااقل میفهمه کارش چقد ناراحتت کرده بالاخره تو قهر ب اونم سخت میگذره دفه بعد مراعات میکنه...هرچند اون چیزی ک من از شما فهمیدم همین امروز میری طرفش و این چرخه ادامه داره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بعد چیزی نگفت ؟ 

چرا گفت جرات داری حتما این کارو انجام بده گفتم بشین تا نکنم میخای چیکار کنی مثلا تهش طلاقم بدی؟گفت چرت نگو 

اوووو شما از الان میترسی ک اگ نیومد چی...میاد .نیومدم لااقل میفهمه کارش چقد ناراحتت کرده بالاخره تو ...

ن واقعا میخام خودمو راحت کنم از زمان نامزدی تا همین حالا ک بچه داریم این چرخه ادامه داشته دیگ بسه اگ از همون اول ب حرف مادرم گوش میدادم زرتی نمیرفتم طرفش الان اونم ناز کشیدن بلد بود 

عجب حالا واقعا تصمیمت چیه میخوای چکار کنی؟  

نمیدونم واقعا نمیدونم کودوم راه درسته کودوم غلط ولی میخام باهاش سر سنگین باشم از طرفی ام نمیخام این زندگی داغون بشه چون ما یه بچه داریم و برا اینکارا دیره اینجورم ک فهمیدم اونم نمیخاد زندگیمون داغون شه چون بهش گفتم واقعا ازین زندگی سیری؟سکوت کرد ...

میخام من بعد منم بهش حواب پس ندم هرجا دلم خاست برم 

نمیدونم واقعا نمیدونم کودوم راه درسته کودوم غلط ولی میخام باهاش سر سنگین باشم از طرفی ام نمیخام این ...

باهاش اتمام حجت کن قبلش . چند سالتونه هرکدوم چند ساله ازدواج کردین ؟ بچه چند سالشه ؟ 

اوووو شما از الان میترسی ک اگ نیومد چی...میاد .نیومدم لااقل میفهمه کارش چقد ناراحتت کرده بالاخره تو ...

دقیقا..چون خودمم سالها این مدل وابستگی ببمارگونه رو تجربه کردم.تا اینکه بعو چند سال فهمیدم سرش کجاها مشغوله...بازم وابستگیم بعد اینکه فهمیدم فوری کم نشدا طول کشید..شاید بگم پنج شش سال..ولی الان یه زن بدون وابستگی عاطفی ام بهش.حتی الان سه روزه رفته جایی کار داره اصلا دلم تنگ نشده..حتی خوشمم نمی یاد خودم زنگ بزنم ولی از اونجایی که گاهی دلش میخواد بحث درست کنه که چرا اصلا یه زنگ نزدی بجای قبلنا که بهش وابسته بودم روزی ده بیست بار زنگ و کلی پیام میفرستادم و چکش میکردم الان فقط روزی یا دوروز یه بار یه زنگ میزنم..اونم هرروز یک یا دوبار زنگ میزنه.مثلا یه ساعت پیش دیدم تو اینستا آنلاینه زنگ زدم که بعدا غرغر نزنه چرا زنگ نزدی بعد دیدم حواب نمیده.اگه قبلنا بود دلم شور میزد میترسیدم که وای الان با کیه و تا چند روز غصه میخوردم و عین دیوونه ها میشدم.دیدم جواب نمیده گفتم ولش خودش هروقت دید زنگ میزنه.دیگه خودمم مهمم اول.نه اون.

نخونده میگم تو دعوا هردوطرف مقصرن یکی کم یکی بیشتر

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
بله دلیل داشت کارم چون گفت میخای بمون میخای برو خونه بابات منم نرفتم خونه بابا مگفتم دعوا میشه رفتم ...

سلام

شما مشخصه که خانم فهمیده ای هستی. چون دعوا را به پدر و مادرت نکشوندی. چون بیشتر پدر و مادرهای دخترا بجای حل مشکل خودشون میشن مشکل و آتش اختلاف را زیاد میکنن چون فکر میکنن با طرفداری از دخترشون دارن بهش کمک میکنن دیگه نمیدونن تیشه به ریشه زندگیش میزنن. ولی سعی کنید اختلافاتتون را توی خونه خودتون و از راه صحیحش حل کنید نه با دعوا. هیچ مشکلی با دعوا حل نمیشه. شاید در ظاهر حل بشه ولی مثل آتش زیر خاکستر میمونه. 

دقیقا..چون خودمم سالها این مدل وابستگی ببمارگونه رو تجربه کردم.تا اینکه بعو چند سال فهمیدم سرش کجاها ...

اره منم دیدم اطرافم برا همین از اول جوری رفتار کردم ک میدونه رفتارش بد باشه ب راحتی میزارمش کنار...ک البته من ادم ب شدتتتت وابسته ایم ولی تظاهرکردم اینجوری وگرن شدید دلتنگش میشم ولی خودمو کنترل میکنم نفهمه 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه