2777
2789
عنوان

میخوام مشورت کنم باهاتون

207 بازدید | 7 پست

خانما با توجه به تاپیک قبلیم و با توجه به اینکه من درس نخوندم یعنی اگه از اینجا بیام بیرون باز باید همچین شغلایی داشته باشم و چون این دوتا خانوم یه روز درمیون میان باشگاه و دوباره میبینمشون به نظرتون ازاینجا بیام بیرون؟؟ یا جوری رفتار کنم انگار چیزی نشدع؟؟

اره خیلی شغلهای دیگه هست که فقط مخصوص خانمهاست، مثل تولیدی ها

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی بلد نیستم و نمیتونمم برم از صفر شروع کنم چون کرایه خونه میدم و خرج دارم

یا شرکتهای زیادی هستن که نیروی خانم جذب میکنن، همه یک جور نیستن عزیزم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

من خوندم.

ببین من تحصیلکرده ام .شغلم وکالت.مثلا با پرستیژ.

اما حتی تو همچین شغلی هم توهین و تهدید و بی ادبی و ... بهم شده.

توهینی که به تو شد بخاطر شغلت نبود بخاطر بی شعوری اون دو تا زن بود

بهت حق میدم بخوای شغل بهتر داشته باشی اما از این شغل استعفا نده.اونجا بمون و در کنارش مهارتی یار بگیر که به مرور بتونی شغل بهتر بدست بیاری

من خوندم. ببین من تحصیلکرده ام .شغلم وکالت.مثلا با پرستیژ. اما حتی تو همچین شغلی هم توهین و تهدید ...

خوش به حالت وقتی خانوم تحصیلکرده و باکلاس هستی حتی اگه توهینم بهت شد میتونی بهشون حرف بزنی نه مثل من گردنتو کج کنی و معذرت خواهیم کنی😔

سیسمونی نمدی بدوزبزارتوی دیواریاانیستابفروش،من خواهرم برای دخترش سیمونی سفارش داد براش درست کردن،سایت آموزش هنری تبیان آموزشهای زیادی گذاشته مثل خیاطی...توی گوگل سرچ کن 

یابرومراکزفنی وحرفه آموزش هنری داره

سبزی خوردن پاک کن بسته بندی کن بفروش به سوپریهااینجابعضی خانمهااین کاررومی کنن

یک خانمی هم سبزی خورشتی درست می کنه ومی فروشه