2777
2789
عنوان

بچه ها کارما حقیقت داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 45 پست
شما بالا تر از ایوبی،تعجب نکن انسان پتانسیل این رو داره به بهترین و کامل ترین باشه ،هیچ کس نمیتونه ا ...

چقد ارامش بخشه صحبتات 😌ادمو اروم میکنه 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
خب پس حقشون بوده

اینم برات بگم..چن وق پیش خودمون دس و بالمون خالی بود طوری که از احتیاجات خودم و دخترم میزدم..بعد شوهرم برداشته بود عابر داده بود به پدرش خرج کنه بهش گفتم کارت دادی گف نههه..گفتم باش ولی میدونستم دروغ میگه..

فرداش ۲تا از اعضای خونوادش مریض شدن و دکتر لازم و کلی خرجشون شد خخخخخ..ته دلم عروسی بود که خدا اینقددد خووب و به موقع جواب کاراشون داد

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزایی رو ما واقعا درگیر نتیجه ش میشیم، مثلا ما وقتی بدخلق باشیم و بقیه رو اذیت کنیم خب نتیج ...

نه ببین باردار بودم رفتم خونه خواعرشوعرم برگشت بهم گفت شوهرم انقدرررر از تو بدش میاد همش میگه عروس کوچیکه چاخان می‌کنه خودشو عزیز کنه عروس کوچیکه دون میپاشه دوسال دیگه بیا ببین چه عفریته آیی بشه در صورتی که اینا ماهی۳_۴روز میومدن میموندن شهر ما و پذیرایی کامل من داشتم ازشون  منم بچه سال بودم خواعرشوعرم 42_۳سالع بود خیلییییییی دلم شکست .الان بعد چهارسال چنان زندگیشون بهم ریخته که نگووووو 😐 البته خوشحال نیستم ولی اصلأ هم ناراحت نیستم 

اً
الهیی بگردمت درکت میکنم شوهر منم پر میکنن که طلاقم بده یا سرم هوو بیاره بار ها عذابم دادن درکت میکنم ...

خواهرش همیشه با پوزخند میگه فک کردی برادرمون آدم حسابیه گول کت و شلوارش خوردی...آخرش خودش مجبور شد با۶۰ ساله ازدواج کنه و پسراش از خونه بیرونش کردن و در به دری..

تو خیلی ازش خشم داری گلم حتما هم خیلی اذیت شدی ولی این خشم خودت رو بیشتر اذیت میکنه و قطعا روی زندگی ...

کاش میشد ولی شوهرم اعتقاد به روانشناس نداره فک میکنه دیوونه ها بی عقلا میرن روانشناس بارها برایه خونمونو جدا ازمادرشوهرم بگیریم خواستم ببرمش ولی نه منو میبره نه خودش میره

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
دلا پاکه برای منم دعا کن 😘

فدات  ..آره من عادت ندارم هیچوقت به روشون بیارم یا واس کسی درددل کنم ولی خدااا قشنگ جوابشون میده

اینم برات بگم..چن وق پیش خودمون دس و بالمون خالی بود طوری که از احتیاجات خودم و دخترم میزدم..بعد شوه ...

دمت گرم بابا چقد زود نتیجه میگیری منو پس چرا خدا نمیبینه

کاش میشد ولی شوهرم اعتقاد به روانشناس نداره فک میکنه دیوونه ها بی عقلا میرن روانشناس بارها برایه خون ...

خودت تنهایی برو فقط برای حال خودت، تلفنی هم میدن مشاوره، منظورم اینه که برای آرامش خودت کاری کنی وگرنه خشم تو لطمه به خودت میزنه فقط

دمت گرم بابا چقد زود نتیجه میگیری منو پس چرا خدا نمیبینه

نمیدونم واقعاا شاید واس اینه که سکوت میکنم بیشتر و به روشون نمیارم ولی ته دلم..بارها میشکنم

خواهرش همیشه با پوزخند میگه فک کردی برادرمون آدم حسابیه گول کت و شلوارش خوردی...آخرش خودش مجبور شد ب ...

حقشه برام دعا کنم منم از شرشون خلاص شم

خب این به نظرت بخاطر کارمائه؟!😐

بله دقیقاً به خاطر کارما هست من از ته دل گفتم انشالله پاشون از خونه زندگی من ببره و جوری هم بشه ما دیگه نریم خداروشکر پاشون بریده شده ما هم که نمی‌ریم چون وضعشون بد شده زن و شوهرم درگیر هستن 

اً
بله دقیقاً به خاطر کارما هست من از ته دل گفتم انشالله پاشون از خونه زندگی من ببره و جوری هم بشه ما د ...

خیلیم خوب که نتیجه کارشو دیده منم انشاالله میبینم بدبختشونو