2777
2789
عنوان

بچه ها کارما حقیقت داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 45 پست

من نمیدونم کارما اینا چیه دقیقا ولی با پوست و گوشت و استخونم اعتقاد دارم خدا جواب خوبی و بدی آدما رو تو همین دنیاا میده..بهمن با۹۹ با همسرم بحث مفصل داشتیم فروردین ۱۴۰۰خانوادش قششششنگگگگ از هم پاشیدن..هنو خودشون تو شوکن فک میکنن سحر وجادو شده براشون خبر ندارن تقاص کاراشونه

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتها در این دنیا جبران میشه که این خیلی خوبه و بهتر از این هست که خدا جمع کنه همه رو تو آخرت ا ...

خیلی قشنگ بود جملت سعی میکنم ببخشم ولی باز اذیتاش شروع میشه اخه صبر تا کی مگه من ایوبم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
واقعا😠من به امید جواب پس دادن اونم یعنی تمام ظلم اون بی حساب میمونه

عزیزم چه جوابی پس بده؟! شاید مریضه، مشکل روانی داره! خدای تو خدای اونم هست، چرا باید یه بنده مریضشو بزنه لهش کنه؟! تو به فکر خودت باش، اگه آزارت داده ازش دوری کن چه میدونم قطع رابطه کن یه کاری کن آزار نبینی، اصلا کارما هم اگه باشه به چه درد تو میخوره؟! روزهای رفته ت برمیگرده؟! 

تا دلت بخواد از اين تاوان پس دادن ها ديدم . كارما واقعا حقيقت داره . اما ممكنه براي بعضي ها زود اتفاق بيوفته و براي بعضي ها ديرتر . ولي بالأخره به نتيجه ي اعمالشون ميرسن . حتي بعضي وقت ها 20 سال طول ميكشه . ولي چنان تاواني پس ميدن كه از به دنيا اومدنشون پشيمون بشن . 

بحث شما چه ربطی به خانواده ش داشت

ربط داش..بارها گفتن پسرمون مشکل عصبی داره ولی با کت و شلوار که اومدیم خاستگاریت گولت زدیم..بارها پرش کردن که کارمون به اون بحث و اون شب خیلی بد کشید

عزیزم چه جوابی پس بده؟! شاید مریضه، مشکل روانی داره! خدای تو خدای اونم هست، چرا باید یه بنده مریضشو ...

من نمیتونم ازش دوری کنم چون شوهرم وابسته خانوادشه ولی دوس دارم کاراییی که با من کرده رو جواب پس بده شاید سود نداشته باشه ولی ته قلبم خوشحال میشم که بی حساب نمونده اشکاییی که ریختم و زجری که منو داد

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
خیلی قشنگ بود جملت سعی میکنم ببخشم ولی باز اذیتاش شروع میشه اخه صبر تا کی مگه من ایوبم

شما بالا تر از ایوبی،تعجب نکن انسان پتانسیل این رو داره به بهترین و کامل ترین باشه ،هیچ کس نمیتونه اصلا به من و شما آسیب بزنه یا توهین کنه ،خونسرد باش اینها خود آزار هستن خودشون از درون بیشتر اذیت میشن رو  کسی که خودش رو آزار میده میشه حساب کرد درست رفتار کنه؟نه

تا دلت بخواد از اين تاوان پس دادن ها ديدم . كارما واقعا حقيقت داره . اما ممكنه براي بعضي ها زود اتفا ...

امیدوارم خدا جواب کارایه اونم بده 😞

خب پس حقشون بوده

آره پسرشون دیوونه شد یه مریضی در حد اسکیزوفرنی و دوتا خواهرش به زوررررر شوهر داد...الانم داش مامانش میزد و یه دعوای وحشتناک راه انداخته بود..همش در عرض ۱سال هاااا

اون شب که بهت گفتم عقد برادرزادمو زهرمار خودم و خونوادم کردن یه جورایی..در حدی که اشک مادرم و عروسو دیدم..

اتفاقاً کارما هم هست من که دارم عینن میبینم وای حرف شما هم درسته 

ببین یه چیزایی رو ما واقعا درگیر نتیجه ش میشیم، مثلا ما وقتی بدخلق باشیم و بقیه رو اذیت کنیم خب نتیجه طبیعیش اینه که آدما طردمون میکنن و اینو من نمیتونم بگم کارما ولی درکل کارما باشه یا نه ما نباید منتظر کارما بشینیم

ربط داش..بارها گفتن پسرمون مشکل عصبی داره ولی با کت و شلوار که اومدیم خاستگاریت گولت زدیم..بارها پرش ...

الهیی بگردمت درکت میکنم شوهر منم پر میکنن که طلاقم بده یا سرم هوو بیاره بار ها عذابم دادن درکت میکنم امیدوارم اینا هم نتیجه کارشونو ببینن

من نمیتونم ازش دوری کنم چون شوهرم وابسته خانوادشه ولی دوس دارم کاراییی که با من کرده رو جواب پس بده ...

تو خیلی ازش خشم داری گلم حتما هم خیلی اذیت شدی ولی این خشم خودت رو بیشتر اذیت میکنه و قطعا روی زندگی و رابطه و بچه تم اثر میذاره، بهت پیشنهاد میکنم با یه مشاور چند جلسه صحبت کن کمکت کنه از خشمت خلاص شی وگرنه اینجوری که خودت صدمه بیشتر میبینی!