2777
2789
عنوان

بچه ها کارما حقیقت داره؟

3046 بازدید | 45 پست

کیا با چشم خودشون دیدن که کسی بدی کنه جوابشو تو همین دنیا دیده باشه مادرشوهرم خیلی زجرم میده واقعا خسته شدم نمیدونم کی تقاص کاراشو پس میده هر روز اشک ریختم فقط میخوام خدا جوابشو بده

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

واگذار کن به خدا

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم براى بعضيا واقعيت نداره هر چى همه نفرينشون ميكنن گوشت ميشه مى چسبه به گردنشون

واقعا همین طوره چون نمیدونم چرا خدا منو نمیبینه 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

اره دیدم از اشناهامون با یه دختر ازدواج کرد همزمان دوس دخترم داشت و دختره فهمید. وکلی دختره رو زجرکش کرد تهشم طلاق گرفت و با دوست دخترش ازدواج کرد الان هم زندگیش داغونه و ورشکست شده

امیدت به خدا باشه همه چی درست میشه

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
واگذار کن به خدا

واگذار کردم ولی میخوام با چشمایه خودم اشک ریختناشو ببینم زجراییی که به من دادو دوس دارم خودشم بکشه 

حالا به نظرم تو به اين فكر نباش اون تقاص پس بده چون بدردت نمى خوره و مشكلى از تو حل نميشه دعا كن دست ...

نه نمیتونم اونقدر اذیتم کرده که دوس دارم زجر کشیدنشو ببینم هر روز چشام کاسه خونه نه جوابشو دادم نه هیچی فقط تو خودم ریختم به امید روزی که خدا جوابشو بده

اره دیدم از اشناهامون با یه دختر ازدواج کرد همزمان دوس دخترم داشت و دختره فهمید. وکلی دختره رو زجرکش ...

خدا کنه کاراییی که با من کرد سر دوتا دوخترش بیاد اگه کارمایی هست

واگذار کردم ولی میخوام با چشمایه خودم اشک ریختناشو ببینم زجراییی که به من دادو دوس دارم خودشم بکشه&n ...

تقاص پس دادن و انتقام به هیچ دردیت نمیخوره، اگه از چیزی توی زندگیت نارضایتی داری پاشو براش یه کاری کن، شرایطتو عوض کن، خدا بهت عقل و اراده و توانایی داده، قربانی بازی رو بذار کنار و خودت و زندگیت رو نجات بده!

بعضی وقتها در این دنیا جبران میشه که این خیلی خوبه و بهتر از این هست که خدا جمع کنه همه رو تو آخرت از دماغ طرف بکشه بیرون(طنز گفتم🤪)خلاصه همیشه دعا میکنم خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن،به نظر من کسی که سزای عمل خودش رو در این دنیا ببینه جورایی پاک میشه چون آسیب میبینه،حالش خراب میشه،رنج میبره،ولی کسی که سزای عمل بد خودش رو در این دنیا نمی بینه و با اینکه ظالم هم ولی دائما خوشبخت و مصیبت نمیبینه،یجوری رها شده یه فرصت کوتاهی بهش دادن تا مرگ گفتن خوش باش بعدا حالت رو میگیریم.

با این حال از شما تقاضا میکنم ببخشی چون کمال انسانیت در بخش دشمنان هست کتری که سخته و کار سخت تر از اون خوبی کردن به دشمنان هست این دیگه نهایت زیبایی هست.

هر انسانی که در این دنیا میبینی از وجود توست همه یکی هستیم ولی تکه تکه شدیم و به زمین اومدیم

خدا کنه کاراییی که با من کرد سر دوتا دوخترش بیاد اگه کارمایی هست

عزیزم نفرین نکن به خودت برمیگرده بسپرس به خدا 

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
نه کارما توهم ساخته ذهن ما آدمهاست برای اینکه به خودمون آرامش و دلداری بدیم و بتونیم راحت تر تن بدیم ...

واقعا😠من به امید جواب پس دادن اونم یعنی تمام ظلم اون بی حساب میمونه