2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم روز و شبم بهش فک میکنم اما حوصله ندارم پاشم کاری کنم هی میگم فردا الان خستم، عصر رفتم روانپزشک ب ...

دقیقا منم. حس و حال هیچیو ندارم. خونم به هم ریخته. خودم عصبی و بی حوصله. همش یا خوابم یا تو گوشی. خسته شدم واقعا

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

دقیقا منم. حس و حال هیچیو ندارم. خونم به هم ریخته. خودم عصبی و بی حوصله. همش یا خوابم یا تو گوشی. خس ...

افرین دقیقا، روز به روز دارم آب میشم کسی بم زنگ بزنه دیگ جواب نمیدم چون انگیزه صحبت کردن هم ندارم دیگ

-
آره گلم حتما

عزیزم شما روانشناس هستید؟؟

من چندوقت دچار استرس بیخودی شدم بی دلیل استرس میگیرم شبا اصلا خواب ندارم از خواب میپرم بعضی وقتا تپش قلب میگیرم 

اگه راهی میدونید که استرس کنترل کنم میشه کمکم کنید 

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
عزیزم شما روانشناس هستید؟؟ من چندوقت دچار استرس بیخودی شدم بی دلیل استرس میگیرم شبا اصلا خواب ندارم ...

عزیزم مطمئنا یه چیزی توی ضمیر ناخودآگاهت باعث استرست میشه ممکنه قبلا یه اتفاقی برات افتاده که باعث این تنش ها شده ممکنه حتی یه اتفاق خیلی ساده بوده باشه که حتی فراموشش کردی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792