2777
2789

سلام بچه ها خیلی حالم گرفتس،اعصابم خیلی خورده،

من از شوهرم جدا شدم و تنها مجبورم زندگی کنم و الان خیلی گرفتارم، مجبور شدم موقتا برم تو یه باشگاه نظافت کنم، امروز تو سرویس بهداشتی به یه خانمه کاملا مودبانه گفتم دستمالتونو نندازین زمین، بعد یه دفعه دستمال انداخت زمین به دوستش گفت همینم مونده یه گوه شور بهم بگه چیکار کنم چیکار نکنم!دوستشم گفت ولش کن امروز کم ریدن براش گشنه مونده😑😔بعد من گفتم واقعا متاسفم براتون شخصیتتونو نشون میدین،بعد عوضیا نمیدونم رفتن چی به مدیر سالن گفتن مدیر سالن منو صدا کرد گفت عذرخواهی کن ازشون منم مجبورشدم عذرخواهی کنم  😑

وای واقعا بعضیا خیلی عقده ای و مریضن خیلی دلم شکست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایه دیگه نمیشه بری برای کار؟؟؟خدا لعنتشون کنه،واقعا که

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

چه ادمای کثافتی واقعا متاسفم برای زمین که همچین بی شخصیتایی روش راه میره😑😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

وااااااااااااااااااا

اصن باورم نمیشه

همچین اشغالایی وجود داشته باشن

ایشالله یه روزی جوابشو‌بگیرن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤