2777
2789

امروز یکی ازبدترین روزای عمرم بود.کلی چیز ازهمسرم فهمیدم هرچیه م باهاش حرف زدم کلا جوابمو نداد یا جوابای بی ربط داد.همسرم به خانواده م حدود ۲۰۰میلیون بدهکاره بابام وداداشم ضامن وامامون هستن چند وقته بیکارشد به سختی قسطارو جور میکردیم ازهمه چی زدم یه معامله کرد دوتا چک داشتیم که الان فهمیدم اصلا چکی درکار نیست همینجوری بادوستش معامله کرده اونم چندماهه پولو نمیده خیلی تو سختی هستیم خیلی چیزا فهمیدم که ازجاهای دیگه وام گرفته پول ماشینمون وطلاهامون رفت اما بدهکاریای که من خبر دارم سرجاشه هرچیه م میپرسم چیکارشون کردی جواب سربالا میده منو گذاشت ورفت بایه عالمه علامت سوال

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

یه عالمه باهاش حرف زدم گفتم من وبچه تو بدبخت نکن هرررچی هست بیا به من بگو بگو اصلا هیچی ندارم کلا بدهکارم تا یه فکری کنیم باهم چرا همش سکوت میکنی

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

مامانم میگه اصلا شاید پولی درکارنباشه الکی گفته ببینه میتونه حور کنه یا نه تاالانم جور نکرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرشما من چیکارکنم آبردم رفت پیش خانوادم اینام هی غیرمستقیم بهم تیکه میندازن بهم پیام داد پول خانواده تو میرم ومیرم توام هرکاری میخوای بکن من میرم گموگور میشم اصلا خودمو میکشم 

ايشالا مشكل ماليتون به زودي رفع شه بدهي ها صاف شه ميگم شايد ارز ديجيتال و اينا پول ريخته باشه شوهر ...

ممنونم عزیزم انشالله به خدا هرکاری بگی کردم همیشه همراهش بودم هرچی راشتم بهش دادم جوابم شد یه عالمه دروغ وبلاتکلیفی.ای خداااا چقدر بد...

منم همش فکرمیکنم یه کاری کرده نمیگه به معنای واقعی بربخت شدم ولی تکلیف خودمو بدونم میدونم ازکجا شروع کنن

یعنی چی عزیزم چرا اینکارو کردی ک بدون اطلاعت تا اینجا پیش بره بنظرم ب خانوادت بگو چون حس میکنم داره ...

هیچی به من میگه یسری چیزارو به خانوادم گفته قبلا بعد گفته به نیلوفر چیزی نگید من امروز همه رو فهمیدم خانوادم میدونن خونه ی پدرم بود باهاش حرف زدم که به اینجا کشید 

ممنونم عزیزم انشالله به خدا هرکاری بگی کردم همیشه همراهش بودم هرچی راشتم بهش دادم جوابم شد یه عالمه ...

قطعا ي كاري كرده..ولي تو هم لاي منگنه قرارش نده..باهاش نرم صحبت كن شايد رام شه بگه

به هر حال خونوادت هم حق دارن بدونن پولشون چي شده 

الهي كه خدايه معجزه براتون كنه عزيزم الهي دلتون آروم بشه

ممنونم عزیزم باچیزایی که فهمیدم وعذبایی که دارم میکشم بله به نظرمنم فقط معجزه مگه وگرنه ازواقعیت خیلی دوره دارم دیونه میشم...

هیچی به من میگه یسری چیزارو به خانوادم گفته قبلا بعد گفته به نیلوفر چیزی نگید من امروز همه رو فهمیدم ...

یعنی همه بدونن شما کدزنشی ندونی من متعجبم از رفتار همسرت 

دوستش اگ پولو ندع چی؟

بدون مشورت یکاری میکنن شکست میخورن غرور لعنتی نمیزاره حرف بزنن مخصوصا اگر خانم اهل سرزنش باشه جعبه ن ...

دقیقا همینطوره...بخدا شما نمیدونین من چقدرصبوری کردم چقدر کنارش بودم حدود ده ماه پیش قراربوده پول خانوادمو بده همش گفته یه هفته دیگه ده روز دیگه خب من چقدر صبوری کنم اگه میخواست جواب بده تاحالا میداد نمیدونم چیکارکنم هیچی بهم نمیگه بگه دردش چیه که منم بدونم چیکارکنم آخه