2777
2789
عنوان

سیسمونی ضروری بدون ولخرجی

569 بازدید | 71 پست

سلام دوستان من ماه هشتم هستم اگر خدا بخواد میخواستم سیسمونی مو تهیه کنم فقط از مادرهای دلسوز میخوام کمکم کنن چیزای خیلی ضروری و بخرم و اضافه خرج نکنم واقعا تو این وضع اقتصاد نمیخوام ولخرجی کنم.

ممنون میشم تجربه هاتونو بگین

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس بخر ویه گهواره معمولی ویه کالسکه کافیه

شیشه شیر و پستونک و حوله اینا ضروری نیس مگه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

کریر نخررر اصلا،ساک حمل بچه نخر،کالسکه رو حتمااا بخر،تشک کوچولو و لحاف ستشو اصلااا نخر بجاش برو لخثحاف دوزی یه تشک که تقریبا تا۷ سالگیش اندازش بشه براش بخر و یه پتو گلبافت بچگونه براش بخر،قنداق فرنگی نخر اصلا خصوصا که الان تابستونم هست،خرج الکیه،لباسم فعلا دو بسته شماره صفر بکیربا یه دوبسته یک  ،بعدا کم کم بخر

دوستت دارم خدا💞
رختخواب و وسایل بهداشتی.بقیه هیچکدوم ضروری نیس

کسی هست شهریار جای مناسبی بشناسع قیمت مناسب

شیشه شیر و پستونک و حوله اینا ضروری نیس مگه

شیشه شیر برا کسیه که بخاد شیر خشک بده،حالا یه کوچیکشو بخر،پستونک نیاز نیس،ازااینا هست بینی نوزادو تمیز میکنن .پمپیا،اونام نخر به کارت نمیاد.پماد کالاندولا با شامپو سرو بدن فیروز و روغن بچه فیروز بخر کافیه

دوستت دارم خدا💞
کریر نخررر اصلا،ساک حمل بچه نخر،کالسکه رو حتمااا بخر،تشک کوچولو و لحاف ستشو اصلااا نخر بجاش برو لخثح ...

ممنونم ازت  شیشه شیر قیمت کردم ۲۰۰ هزار تومنه یدونه کافیه؟

شیشه شیر برا کسیه که بخاد شیر خشک بده،حالا یه کوچیکشو بخر،پستونک نیاز نیس،ازااینا هست بینی نوزادو تم ...

اهایه دوتا قاشق پلاستیکی و ظرف کوچیک ملامین برا غذا دادن بهشم بخر

دوستت دارم خدا💞
چرا وقتی بری سیسمونی فروشی همه اینا را با لباس برات میاره منظورم اینکه خیلی از وسیله های بزرگ استفاد ...

ممنونم ازت

ممنونم ازت  شیشه شیر قیمت کردم ۲۰۰ هزار تومنه یدونه کافیه؟

یا امام ۲۰۰ تومن؟؟؟؟ارزونتر نیس؟؟؟همون یدونشم من گفتم بگیری یه وخ میری بیرون براش ابجوشیده بریزی داخلش تشنه اش شد بااون بدی بخوره

دوستت دارم خدا💞