2777
2789
عنوان

چه موضوعی برای پیج بهتره ؟

107 بازدید | 16 پست

من یه پیج دارم ۲ هزار تا فالوور داره میخوام‌ موضوعش و عوض کنم یا ی پیج بزنم از صفر 

نمیدونم موضوعش چی باشه اخه هر چی بخوام بزارم دیگه خز شده چالش و طنز و سوتی و این چیزا انقد پیج هست که دیگه بازدهی ندارن 

به نظرتون چی خیلی ایده خوبیه و جدیده ؟

مغزم کار نمیکنه اصن ☹️ 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم😐

ما سوانام دلتنگ دستایی میشیم که تا حالا لمسشون نکردیم 😝

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
خودت چجور ادمی هستی  کتابخون یا سریال یا بیرون برو

من فوق العاده سریال میبینم و رمان ( جدیدا کمتر )

کتابم میخونم گهگاهی 

کیدرامر و کیپاپرم بیشتر 🙂

حیف نیس با ۲هزار فالوور عوض کنی موضوعو

خودم و کشتم تا به اینجا رسوندمش 😭 ولی خب به خاطر کنکورم دو سه ماهه دی اکتیوش کردم یکم بازدهیش اومده پایین کار داره تا برگرده ب حالت قبل

و دابسمش😂

ازین کارا نمیکنم و دوس ندارم 

الان هر کی بیکار میشه عکس میگیره از خودش و شوهرش میزاره زرتی داستان عاشقی تعریف میکنه بلاگر میشه

سوانام چیه؟😐😐

بده ک فقط بی تی اس و میشناسی 😂 یکم اسم گروه های دیگرم بدون

ن چرا خیلی می شناسم ولی این یکی رو نشنیده بودم 

عه وا 🤭

جی جی گروه دختر ملی کره اس 

الان چون ۵ ساله فعالیت گروهی ندارن نمیشناسی ولی خیلی معروفن