2777
2789
عنوان

غذای به صرفه برای مهمون چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ۴وعده اس میوه و خرت و پرت و صبونه هم هست

برنامه سرآشپز پاپیون رو بریز کلی غذاهای گیاهی مجلسی هست که اونقدر خوب و شیکن و تنوع دارن که اصلا نداشتن گوشت به چشم مهمونات نمیاد عزیزم ... 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
عدس پلو باز خوبه🤗🤗 

اره من درست کردم برای مهمون فوق العادس میتونی پیازوخلالی کنی سرخ کنی کشمشم تفت بدی خرما هم هستشو بگیر اونم توی روغن تفت بده وعدس پلوتو تزیین کن البته مقدارشون زیاد باشه حالا اگه نمیتونی خرما هم تهیه کنی همون با کشمش و پیاز فراوون یه تزیین خوشگل کن غذاتو

منم جمعه مهمون دارم 1 تومن به بالا فقط هزینه گوشت و سالاد و... شد😔😔😔 تازه خیلی از مواد از خونه ...

با این گرونیا دیگه نمیشه حتی یه مهمونی گرفت یه مهمونی بخوای بگیری باید کلی از خرجای خونه بزنی 

دیزی😋

نخود و لوبیا و مقداری گوشت و دنبه  بزار زودپز آبگوشت درست کن(گوشتش هو نمی‌خواد زیاد باشه چون با نخود و لوبیا کوبیده میشه ومعلوم نیست چی به چیه😁)یه عصاره گوشت البته بزن بهش ولی دنبه حتماً داشته باشه.

با سبزی خوردن و ترشی و نوشابه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️