2777
2789
عنوان

به ما چرا یارانه جدید نمیدن؟

201 بازدید | 9 پست

تو رو خدا بگین چرا ب ما یارانه جدید نمیدن ؟تازه یارانه قدیمی هم ندادن . پدرم بازنشسته است 8 تومن حقوقشه و هیچ درامد دیگه ای نداره . رفتیم چک کردیم برامون نوشتن درامد ماهیانه شما 113 میلیون تومانه.اعتراض کنیم امکان این هست ک تو دادن یارانمون تجدید نظر کنن؟

پدر شوهر منم اینجور شد چون برادر شوهر و خواهر شوهرم حقوق بگیر بودن و مجرد رو درآمد خانواده حساب میشد نمیدادن تا اونا رفتن یارانه جدا کردن پدر شوهرمم شکایت کرد تا دوباره ریختن 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدارین

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

🔺اعلام شماره‌های تماس پاسخگویی به سوالات یارانه‎ای

🔹روابط عمومی وزارت کار: شماره تلفن ۰۲۱۶۳۶۹ و شماره گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پاسخگویی به سؤالات در زمینه موضوع مردمی‎سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها در اختیار مردم گذاشته می‌شود./ایرنا

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

حتما بررسی دوباره بزنید و اگه حقوق بگیر دیگه تو خونه دارید که یارانه جدا نکرده جدا کنید 

یا مثلاً مامان من تو خونه قرعه کشی و قرض الحسنه فامیلی داره ماهانه ۸۰ ملیون حسابش کار می‌کنه قطع کردن گفتن شما گردش حساب بالا دارید در این صورت که بدبخت گره از کار مردم باز می‌کنه با این پول هزار تومان برای خودش نیست 

گردش حساب خیلی مهمه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی