2777
2789

تو دانشگاه باهم آشنا میشن خیییییییلی خیییییییلی عاشق هم شدن بعد که پسره با خونوادش اومدن خواستگاری دیدن طرف همون همسایه شون هست که قبلا تو یه شهر دیگه بودن و مادر پسره 6 ماه تمام به دوست من شیره داده و این دوتا به هم محرمن!!!! 

دوتا افسردگی گرفتن انگار روانی شدن 

خیلی دلم براش سوخت😪

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

رمانه؟😂

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم این مرض بچه دیگران رو شیر دادن کِی میخواد از سر مردم بیوفته اه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من نمیفهمم چرا باشیر دادن محرم میشن؟؟یه جا هم خوندم مادرزن به نوه شیرداده و باید دخترش و شوهرش طلاق بگیرن چون نامحرمن😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
میشع ازدواج کنن

دیگه خواهر برادرن نمیشه که ازدواج کنن اگه برگردن به ماقبل تاریخ امکانش هس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من نمیدونم این مرض بچه دیگران رو شیر دادن کِی میخواد از سر مردم بیوفته اه

واقعاااا فازشون چیه!

یکی از دوستای من  مامانش به هر پسر بچه ای که تو فامیلشون هست شیر داده طبق همون قانونی که بهم محرم بشن.

الان اینقد جالبه به تمام پسرا فامیل محرمه

خب مادره فکنکرد اگه یوقت این دختر اگه به یه مسری علاقه داشت چی میشه! اونم فامیل همیشه چشم تو چشم هم! جالبن برام

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)