سلام بچه ها کیا تجربه بارداری با این قرص ها رو داشتن؟چطوراستفاده کردین و اینکه نتیجه بخش بوده؟رو جنسیت هم تاثیر میذاره یعنی مثلا بیشتریاکه مصرف کردن دختره یاپسر؟میگن احتمال چندقلویی وجود داره کسی بوده چندقلو باردارشده باشه با این قرص ها لطفا بیاین و نظراتتونو بگین پیشاپیش ممنونم😘♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زیر نظر فوق تخصص خوردم،باردار هم شدم ولی چهارتا کیست ده سانتی متری هم درآوردم جونم بالا اومد بچه ...
منم دکتر بهم داده ولی عوارضش رو خوندم ترسیدم اخه همینطوری با سوال پرسیدن بهم داد ازمایش باسونو قبلش نگرفت من که نمیدونم قبلش مشکل هورمونی یا کیست یامشکلات دیگه نداشته باشم که باخوردن اینا تشدید بشه😑انشالله که خیره
۲سال یا ۲.۵سال هم کلوموفین هم متفورمین هم لتروزل خوردم اچ سی جی هم زدم واچ ام جی هم زدم کلی ویتامین وکلی تخمک خوب داشتم ولی باردار نمیشم ۲۷ام قراره بدم مرکز نازایی اگه تشخیص بدن ایوای کنم
خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍