2777
2789
عنوان

بارداری با کلومفین و لتروزل

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 31 پست
مرسی عزیزم♥️از کی همین پریودی تا اقدام؟

بزا پریودیت تموم کمه شرو کن خودم همین ماه خیلی پیاده روی کردم هرشب ۵۰تا ی ساعت پیاده روی میکردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

لتروزل احتمال پسرزایی کلومیفن احتمال دخترزایی احتمال چندقلویی هم هست من باهیچکدوم حامله نشدم بعد ...

منم همین طور،فقط الکی به خودم استرس و غصه دادم و کلی عوارض کشیدم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲سال یا ۲.۵سال هم کلوموفین هم متفورمین هم لتروزل خوردم اچ سی جی هم زدم واچ ام جی هم زدم کلی ویتامین ...

تنبلی داری عزیزم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

فکرکنم از شب سوم میخوردم تا پنج شب سونو هم بله رفتم پسرم الان پنج سالشه

اره مال منم همینطوره،فقط سونو فکرکنم داخلی باشه یکم میترسم،راحته؟

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️
بزا پریودیت تموم کمه شرو کن خودم همین ماه خیلی پیاده روی کردم هرشب ۵۰تا ی ساعت پیاده روی میکردم

کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲سال یا ۲.۵سال هم کلوموفین هم متفورمین هم لتروزل خوردم اچ سی جی هم زدم واچ ام جی هم زدم کلی ویتامین ...

انشالله به زودی نتیجه بگیری♥️

تنبلی داری عزیزم؟

بله یه ماه میگن تنبلی تخمدان ماه بعد پای کیستیک ماه بعد نرمال پریودم هم نامنظم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

مرسی از پیشنهادت انشالله شروع میکنم💖

بله یه ماه میگن تنبلی تخمدان ماه بعد پای کیستیک ماه بعد نرمال پریودم هم نامنظم 

عزیزم از ته دل واست دعا میکنم ک این ماه مامان ی فندق خوشگل بشی❤🤩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی از پیشنهادت انشالله شروع میکنم💖

قربونت انشالله💚

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40