سلام اینماه اقدام داشتم ۱۶ موندم بود سه روز بعدش آزمایش خون دادم۲/۲ منفی شد بیبی هم منفی سوزش سینه دارم امروز هم یکم کمر درد ولی خبری نیست شک دارم بازم زعفرون زیاد بخورم بیاد یا نه
ممکنه باردار باشم بنظرتون
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نه ازمایش ندادم قبل موعودم لکه بینی داشتم خونریزی سبک لانه گزینی بود منم فک کردم دارم پریود میشم زعف ...
وااای خیلی متاسفم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬