2777
2789

سلام اینماه اقدام داشتم  ۱۶ موندم بود سه روز بعدش آزمایش خون دادم۲/۲ منفی شد بی‌بی هم منفی سوزش سینه دارم امروز هم یکم کمر درد ولی خبری نیست شک دارم بازم زعفرون  زیاد بخورم بیاد یا نه

ممکنه باردار باشم بنظرتون 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

چرا زعفرون بخوری منتظر بمون خودت پریود شی چه کاریه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

سه روز بعد موعد آزمایش دادم درست تایپ نشده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زعفرون بخوری منتظر بمون خودت پریود شی چه کاریه

آخه خیلی طولانی میشه هورمونام قاطی میکنه بی اعصاب میشم

میدونی چقد زعفرون ضرر داره 

چرا تا پریود نمیشین زعفرون میخورین🥴🥴

۱۵روز عقب افتاد برین دکتر 

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  
آخه خیلی طولانی میشه هنرمندم قاطی میکنه بی اعصاب میشم

منم بی اعصاب میشم ولی تو اقدام بی نظمی پریودی هم هست زیاد بهش فکر نکن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
چ دلیلی داره زعفرون بخوری خب شاید بارداری

آخه میگن آزمایش منفی شه دیگه تمومه ولی همینجا خوندم منفی شده چون بتاشون دیر رفته بود بالا واسه همین دودل شدم

اشتباه منو تکرار نکن من اینجوری  سقط شد

واقعا...متاسفم...

مگه آزمایش ندادی عزیزم ببخشید توضیح میدی مشکل چی بود

واقعا...متاسفم... مگه آزمایش ندادی عزیزم ببخشید توضیح میدی مشکل چی بود

نه ازمایش ندادم قبل موعودم لکه بینی داشتم خونریزی سبک لانه گزینی بود منم فک کردم دارم پریود میشم زعفران دم کردم یه لیوان غلیظ خوردم تا فرداش پ نشدم رفتم سونو گف بارداری قلبشم میزنه...همون لحظه دنیا رو‌سرم خراب شد چون چند ساله منتظر بچم تا فرداشم سقط کردم