2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی فامیل کسایی هستن‌و میشناسم که اصلا هیچ دغدغه ای ندارن!خونه میخرن و ماشین میخرن و مسافرت میرن و همه دوستشون دارن و....اصلا چشم اینا هم نمیخورن و هر روز پیشرفت میکنن

میگن نزدیکی تویه روزهای خاصی باعث شاتس یامهرربانی و...بچه میشه میگم شایداونجوری خوش شانس شدن

نشنیدم...

بازم اونا خوش شانسن که تو همچین روزی نطفه اشون بسته شده😁

چطوری بیخیال باشم؟ وقتی حتی ۱درصد از مشکلات و فکرهای من رو ندارن..‌‌

چون سخت نمیگیرن وقتی سخت نگیری آرومتری یجورایی بیخیلل تری پس معلومه شانست میره بالا

وقتی سخت بگیری دغدغت بیشتره به دنبالش مشکلات هم بیشتره

همه ی رمزش همینه دوست گلم

میگن نزدیکی تویه روزهای خاصی باعث شاتس یامهرربانی و...بچه میشه میگم شایداونجوری خوش شانس شدن

دل به این حرفا نبندین پایه و اساس این چیزا نیستن 

اصلا با عقل و منطق هیچجوره جور در نمیاد 

چون سخت نمیگیرن وقتی سخت نگیری آرومتری یجورایی بیخیلل تری پس معلومه شانست میره بالا وقتی سخت بگیری ...

حرفتونوقبول دارم اوناییکه اطرافم هستن دقیقااینجورن. 

شماازروی چیزی میگید؟؟

خودتون پولداریدیاچی؟

چون سخت نمیگیرن وقتی سخت نگیری آرومتری یجورایی بیخیلل تری پس معلومه شانست میره بالا وقتی سخت بگیری ...

خیلی دوست دارم بیخیال باشم اما....

وفتی مهمونی میریم یا خبری ازشون میشنوم که چه راحت ۲تا ۲تا خونه میخرن سفر خارج میرن و یا خرج میکنن بعد من نگران ....واقعا حسرت میخورم

حرفتونوقبول دارم اوناییکه اطرافم هستن دقیقااینجورن.  شماازروی چیزی میگید؟؟ خودتون پولداریدیاچ ...

از روی تجربه میگم دیدم کسانی رو که این ویژگی ها رو داشتن شانسشون هم متناسب با آرامششون بوده

پول هم اگه با آرامش بهش فکر کنی یا برخورد کنی بیشتر سمتت میاد

دیدی اونایی که از بی پولی مینالن و همش میگن نداریم پول سمتشون نمیاد