2777
2789
از روی تجربه میگم دیدم کسانی رو که این ویژگی ها رو داشتن شانسشون هم متناسب با آرامششون بوده پول هم ...

به انرژی اعتقاد دارم دوست عزیز

اما بعضی وقتها میگم پس این همه آدم بدبخت یعنی هیچکدوم مثبت فکر نکردن

خیلی دوست دارم بیخیال باشم اما.... وفتی مهمونی میریم یا خبری ازشون میشنوم که چه راحت ۲تا ۲تا خونه م ...

از مسائل کوچک شروع کن به آرامش کم کم یاد میگیری که توی همه جنبه ها آروم باشی اونوقت حال دلت خیلی خوب میشه

همه چی کم کم اتفاق میوفته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از مسائل کوچک شروع کن به آرامش کم کم یاد میگیری که توی همه جنبه ها آروم باشی اونوقت حال دلت خیلی خوب ...

آفرین بشما

خیلی تلاش میکنم

اما نمیدونم چرا نمیشه...

مخصوصا مالی...

لطفا دعام کنید منم دست به خاک بزنم طلاشه

بنظرم بیخیالی ی دل خوش و بی دغدغه میخواد

مردم ما مدتیه بیشتر درگیر مسائل مالین و آه و ناله ها این اواخر زیاد تر بود خودت ببین الان مثلا توی یک هفته گذشته چقدر درگیرتر و گرفتارتر شدن

فک میکنی چرا؟ چون به دنبال دغدغه گرفتاری بیشتر میاد 

آفرین بشما خیلی تلاش میکنم اما نمیدونم چرا نمیشه... مخصوصا مالی... لطفا دعام کنید منم دست به خاک ...

پولو خدا میده 

حالا به کی میده؟ اونی‌که ایمانش قویتر و به دنبال ایمان آرامش بیشتر داره

درواقع مطمئنه خدا بهش روزی میده این اطمینانه خیلی مهمه که آدما به خدا اطمینان ندارن

مردم ما مدتیه بیشتر درگیر مسائل مالین و آه و ناله ها این اواخر زیاد تر بود خودت ببین الان مثلا توی ی ...

خب عزیزم

من از اول ازدواجم همش روشن فکر و امیدوار بودم اما هر روز اوضاع مالی بدتر و همسرم خسته و ناامید تر اصلا من براش حکم تراپیست دارم همش میگم دلم روشنه حل میشه دعا کردم اما....

بعد بعضیها رو میبینم بدون یک درصد داستان درهای رحمت هر روز بازتر....

پولو خدا میده  حالا به کی میده؟ اونی‌که ایمانش قویتر و به دنبال ایمان آرامش بیشتر داره درواقع ...

نمیدونم

خسته شدم

چقدر امید و آرزو داشتم اما همش پر زد و رفت و تبدیل شدم به ی ناامید...

خب عزیزم من از اول ازدواجم همش روشن فکر و امیدوار بودم اما هر روز اوضاع مالی بدتر و همسرم خسته و نا ...

فقط یه جمله بگم به همسرتم بگو 

فقط دستتون پیش خدا دراز باشه و همه چیو ازش بخواین و دیگه هیچکس روی هیشکی حساب نکنین

فقط یه جمله بگم به همسرتم بگو  فقط دستتون پیش خدا دراز باشه و همه چیو ازش بخواین و دیگه هیچکس ...

بخدا همه ی اینا رو میگم اما بقول همسرم چرا همش سنگ و...

تمام دوستاش و فامیل که روزی پایین تر ازش بودن الان با شاه فالوده نمیخورن بعد ما...

دوست عزیزم دعایی چیزی بلدی؟

تمت

بخدا همه ی اینا رو میگم اما بقول همسرم چرا همش سنگ و... تمام دوستاش و فامیل که روزی پایین تر ازش بو ...

دعا بلد نیستم‌

میگن سوره واقعه ۴۰ شب بخونی جواب میده اما امتحان نکردم

اما همین دعا و سوره و چله هم تا یقین نداشته باشی و خدا نخواد جواب نمیده

حرف اصلی رو‌باور و یقین میزنه