2777
2789

سلام عزیزان.برای رفع گرفتاری جوانهایمان ختم حدیث کساء گرفتیم. مهلت قرائتش تا جمعه  است. فقط یک نفر مونده تا تعدادمان کامل شود.

شما هم درصورت تمایل مشکل جوانی که در نزدیکانتان مدنظر دارید را درنظرگرفته و با ما همصدا شوید.

حاجات جمع شرکت کننده در طرح راهم درنظر داشته باشید.

الهی گره گشایی حاصل بشه از این همصدایی

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
من

حاجت روا باشید دوست گرامی.تا جمعه هر زمانی شرایطش را داشتید یک مرتبه قرائت بفرمایید.التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی افرادت کامل شدند؟؟ چیجوریه؟؟ چند نفر باید باشن؟؟ در جمعه چند دفعه باید بخونیم؟؟

بله چهل نفر شدیم.اگه مایلید اشکال نداره همصدا باشید.نیت این بود 40 نفر کامل بشه.بیشترهم باشیم چه بهتر. تا روز جمعه فقط یکبار قرائت بفرمایید.حاجت روا باشید ان شاءالله.التماس دعا

اسی افرادت کامل شدند؟؟ چیجوریه؟؟ چند نفر باید باشن؟؟ در جمعه چند دفعه باید بخونیم؟؟

جوابمو ندادی

الان من عضوم؟؟

با تعداد خاصی ملاک نیست؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
بله چهل نفر شدیم.اگه مایلید اشکال نداره همصدا باشید.نیت این بود 40 نفر کامل بشه.بیشترهم باشیم چه بهت ...

ممنون گلم برا داداشم نیت کردم و همه گرفتاره

براش دعا کن طفلک 20 سالشه و چند ساله مریضه روح و روانه 

خیلی زجر میکشه خیلیییی😢

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
ممنون گلم برا داداشم نیت کردم و همه گرفتاره براش دعا کن طفلک 20 سالشه و چند ساله مریضه روح و روانه& ...

چقدر سخت.خدا سلامتی کامل بهشون عنایت کنه و به شما و خانواده ی محترم هم اجر و توان بده.حاجت روا باشید ان شاءالله