2777
2789

حتی باغبون نفهمید که چه آفتی به من زد...

واای آهنگ پائیز ازهایده از ظهر تاحالا قفلی زدم روش

اونجاش که میگه...

آسمون تو مرگ عشقو توی یاخته هام نوشتی..💔😭

بچه ها عشقم مرد امروز روز مرگ عشقمون بود اونهمه عشق ودوست داشتن یجا دفن شد چه سرنوشت بدی چقققققدر تلخ

چه حال وهوای بدیه روز طلاق چقدر هواش سنگینه

امروز رفتیم محضر وطلاق گرفتیم حس میکنم مثل یه پر کاه پوچ وبی هدفم.😔

اگه زندگی عزابه یه حبابی روی آبه من به گریه هام میخندم میگم این همش یه خوابه...

دوست دارم تا ابد زاااار بزنم 😭

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی به آرامش برسی عزیزم  الهی ک بعد از این بهترینا برات اتفاق بیوفته  الهی ک خدا بهترین ...

ممنون عزیزم❤

خیلی سخته😭

چند سالتون هست ؟  چندوقت ازدواج کردی ؟

من ۲۵ سالمه ۳سالم بود که زندگی کردیم اما نشد ای کاااااش طلاق تو سرنوشت هیچ دختری نباشه

درسته که طلاقم بجا بود اما خیلی سخته زنها ضربه سخت تری میخورن

من ۲۵ سالمه ۳سالم بود که زندگی کردیم اما نشد ای کاااااش طلاق تو سرنوشت هیچ دختری نباشه درسته که طلا ...

انشاالله زندگی بهتری را شروع کنی  با شخص بهتر   خدایا به داد این دلهای شکسته برس الهی امین 

توکل تون به خدا باشه دلها با یاد خدا ارام میگیره

انشاالله زندگی بهتری را شروع کنی  با شخص بهتر   خدایا به داد این دلهای شکسته برس اله ...

ممنونم عزیزم الهی همه جونا خوشبخت باشن.

الهییییی عزیزم 

من با تاپیکات اشک ریختم 

از خدا میخوام بهت آرامش بده 

منم قراره طلاق بگیرم 

با وجود همه بدی هوایی که در حقم کرد اما بازم دوسش دارم و فکر جداشدن ازش برای همیشه واقعا عذابم میده 

کاش رفتارش درست بود و اذیتم نمی‌کرد و منم مجبور به جدایی نمی‌شدم کاش حاضر بود خودشو تغییر بده و برا زندگیمون تلاش کنه

الهییییی عزیزم  من با تاپیکات اشک ریختم  از خدا میخوام بهت آرامش بده  منم قراره طل ...

الهی قربون دلت برم خواهرم منکه دیگه تموم شد طلاق گرفتم تموم اما خدای بالاسر شاهده چه عذابی کشیدم از دوریش و اون اصلا بخودش نیاوردنمیدونم چرا بعضیها اینقددر دل سنگن

خیلی ناراحت شدم برات الهی بحق دله سوخته ی زینب خدا خودش نگاهی به دلت بکنه وزندگیت درست بشه چون باگوشت واستخونم طلاقو سختیاشو حس کردم امیدوارم هیچکس طلاق نگیره😭💔

اما اگه نشد فقط وفقط خودتو بسپار به خدا قران ونماز وذکر بگو تادلت آروم بشه وطلاق روبپذیر که توی سرنوشتت بوده دیگه چکار میشه کرد قسمت این بوده💔

الهی قربون دلت برم خواهرم منکه دیگه تموم شد طلاق گرفتم تموم اما خدای بالاسر شاهده چه عذابی کشیدم از ...

فداتبشم عزیزم ❤️

ممنون مهربونم 

اره تو این روزا فقط از خدا کمک می‌خوام

کمکم کنه بتونم با این قضیه کنار بیام و عشقشو از سرم بیرون کنم عشق یکطرفه خیلی بده فقط منم که ضربه میبینم 

چقدر دوسش داشتم به خاطر همین هر بلایی سرم می‌آورد هیچی نمیگفتم. ولی واقعا در حقم نامردی کرد اولش بهم محبت کرد و وابسته خودش اما تا دید عاشقش شدم رفتارش به کل تغییر کرد 

ولی دیگه چه میشه کرد

از خدا میخوام بهترین بخت رو سر راهت بذاره من تاپیکای قبلیتو خوندم واقعا درکت میکنم. تو دل پاکی داری مطمئنم خدا بهترین بخت رو سر راهت قرار میده کسی که لیاقت تو رو داره و خوشبختت می‌کنه❤️🥰

فداتبشم عزیزم ❤️ ممنون مهربونم  اره تو این روزا فقط از خدا کمک می‌خوام  کمکم کنه بتونم ...

ممنونم عزیزم 

توهم اصلا نگران نباش خدا باهاته هرکی بدی کردبهت مطمعن باش بدیش به خودش برمیگرده.من دلم روشنه که آیندت خیلی خوب میشه به خدا اعتماد داشته باش وتوکل کن❤❤🌹.