2777
2789
عنوان

سونوی ان تی

111 بازدید | 12 پست

سلام مامانا میگم شما طبق تاریخ پریودی رفتیدبرای سونوی ان تی یا طبق سونوی قلب؟؟اخه من برایکشنبه هفته اینده نوبت زدم طبق سونوی تشکیل قلب دوازده هفته وچهارروزم میشه میگم  یوقت ایرادنگیرن ک سن بارداریت طبق پریودی بیشتره ودیراومدید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن درسته سونو تشکیل قلب درسته

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
از ۱۱ تا ۱۳ وقت داری با پریودی حساب کن که سونو قلب عقب تر، میوفته تو ۱۲ هفته. اگر بگذره فایده ندار ...

اخه پریودیم نامنظمه طبق پریودی بایدالان هفت ماهه بودم چون چهارماه قبل ازنی نی پریودنشدم

اخه پریودیم نامنظمه طبق پریودی بایدالان هفت ماهه بودم چون چهارماه قبل ازنی نی پریودنشدم

خدا نکشت دختر

خندم گرفت.

با همون سونو قلب هم زیر ۱۲ هفته برو.

چون آب زیر گردن تو بچه سالم و غیر سالم بعد سه هفته جذب میشه.

اگر میشه تاریخش عوض کن

خدا نکشت دختر خندم گرفت. با همون سونو قلب هم زیر ۱۲ هفته برو. چون آب زیر گردن تو بچه سالم و غیر س ...

انشاا...همیشه بخندی عزیزم😘حالا فردا متخصص برم ببینم چ میگه سونوک نوبت زدم شلوغه فک نکنم تغییرش بده

انشاا...همیشه بخندی عزیزم😘حالا فردا متخصص برم ببینم چ میگه سونوک نوبت زدم شلوغه فک نکنم تغییرش بده

ان شالله خیر و به سلامتی.

منم فردا آمینوسنتز دارم.

دعا کن به خیر بگذره.

موندم نه ماه این طفلک من فقط تو استرس باید بگذرونم

ان شالله خیر و به سلامتی. منم فردا آمینوسنتز دارم. دعا کن به خیر بگذره. موندم نه ماه این طفلک من ...

انشاا...ک صحیح وسالم بغلش میکنی عزیزم هیچ مشکلی نیس استرس نداشته باش