2777
2789

من ۱۵_۱۶ سال پیش توی بلاگفا یه وبلاگ خاطره و روزانه نویسی داشتم ( البته الان روم نمیشه اسمشو بگم بس که نوشته هام بیخودی بود   ) ولی چه دوستایی پیدا کرده بودم و چه رفاقتهایی و دیدارهایی داشتم  یادش بخیر

بعضیاشون الان از بهترین دوستای منن   

چقدر بلاگفاییا برای پارسی بلاگیا فخر میفروختن و چه پرشین بلاگیا خودشونو برای ما میگرفتن    

تا زد و بلاگفا گند خورد توی کار و بارش و سروراش سوخت و ارشیو های وبلاگها پاک شد و بعضی وبلاگها حذف شد و یه عده عصبانی   و ناراحت کوچ کردن به جاهای دیگه  

پرشین بلاگ هم که قبلش سروراش مورد هک قرار گرفته بود و امن تر از بلاگفا نبود

تنها پارسی بلاگ بود که سرپا بود و کلی امکانات مثل پارسی یار (یه جور نسل اول پیامرسانهای فعلی) و مجله و... داشت

بعدشم کم کم با اومدن تلگرام و اینستاگرام دیگه کسی وبلاگ ننوشت و وبلاگ نویسی به تاریخ پیوست  

حالا کیا اینجا وبلاگ نویس بودن؟ اگه ادرس وبلاگتونو یادتونه بنویسین   

آسمان همه ی ما آبی است .....  

فکر کنم حدود پنج شش سال پیش بود که وبلاگ داشتم 

اما خب یادم نمیاد نام کاربری رو اما رمزش یادمه 😂😁

دیگه از پارسال هم کم و بیش می نویسم 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از سال ۸۹ وبلاگ داشتم، سال ۹۸ پاکش کردم.

اون سالی که نوشته‌هام پاک شد واقعا ناراحت بودم، هر از گاهی، متن‌هامو پیدا و ریکاوری می‌کردم. خودم یه برچسب ساخته بودم اسمش آرشیو‌های گم‌شده بود

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
الان کوچ کردن تلگرام کانال نویس هستن

اره تلگرام و اینستا رو گرفتن   البته منم یه کانال زده بودم از پسر اخریم مینوشتم تا اینکه کم کم حوصلم رفت و بیخیالش شدم  

من از سال ۸۹ وبلاگ داشتم، سال ۹۸ پاکش کردم. اون سالی که نوشته‌هام پاک شد واقعا ناراحت بودم، هر از گ ...

اره منم خیلی ناراحت شدم خداییش انگار یه قطعه از زندگیمونو نابود کرده بودن... منم از اینور و اونور یه سری از آرشیوهاشو گیر اوردم بعد کلا بیخیالش شدم

کاربر سمیراریا بود

ک مرد بودن و نی نی یار ۳ تعلیقش کرد😑الکی الکی

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

وااای خدا چه خاطره انگیز

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!