2777
2789
عنوان

بارداری

77 بازدید | 6 پست

سلام من از دوهفته پیش زیر دلم احساس گرفتگی و درد میکردم بهم گفتن احتمالا بارداری تست بی بی چک دادم دوبار هردومثبت شد.ازمایش خون دادم که مطمئن شم گفتن بارداری مرزی داری دوباره بیا ازمایش بده دوباره رفتم بازهم همون عدد دراومد و بارداری مرزی. عدد بتا ۱۳ونیم هستش. امروز موعد ماهانه ام هست و من از صبح چندبار لک قهوه ای دیدم که مثل خون نیست ولی لکه میاد اما روان نیست . الان سردرگم شدم باردارم لکه میبینم یا نیستم اگه نیستم چرا خونریزی ندارم .وضعیتم خطرناک نباشه. تو کیلینیک اینجاسوالمو مطرح کردم ولی هنوز جواب نگرفتم اگه شماها میتونید راهنماییم کنید لطفا 

لانه گزینی هم.لکه خون میبینی روز موعد 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط صبر کن.الکی هم‌پولتو نبر بده ازمایشگاه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
یعنی باردارم؟ من موعد پریودیم همش دلدرد داشتم ولی الان عادی ام فقط هر چند ساعت خون لکه ای میاد 

احتمالش زیاده

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم