2777
2789
عنوان

مشکل پسندا

154 بازدید | 23 پست

کیا سخت پسندن و نمیتونن کسیو انتخاب کنند؟

گیر کردم 

فکرمم که کار نمیکنه 

دلمم که راه نمیاد،فک کنم باید همه چیو ببوسم بذارم کنار

ولی خب سخته پذیرفتنش

چرا من اینجوریم  آخه 

روزی هزاربار از خودم میپرسم چرا چرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی خاله بازی ک نیست بحث یعمر زندگیه هرچی سن بالا میره عقل رشد میکنه و تصمیمات کمتر احساسی گرفته میشه 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مشکلت اینه که با "واقعیت" کنار نیومدی هنوز.

وگرنه به خودت نگاه کن به بقه هم نگاه کن بهتر میتونی انتخاب کنی 

به خودت تلقین نکن که از همه بدت میاد چون بدتر میشی 

یاد بگیر که به بقیه بدون توجه به سن و جنس و ملیت عشق بدی و به آدمای کنارت هم اجازه بده بهت عشق بدن عزیز دلم❤

برام دعا کنید تا هرچه زودتر به نیمه ی گمشدم برسم، یه صلوات بفرستین لطفا💚 خداخیرتون بده⚘ 
کسی به دلم نمیشینه  مامانم اصرار داره ازدواج کنم

خب تو نگاه اول برای تو شاید اینطور باشه

باید با مردم معاشرت کنی تا بفهمی حس واقعیت نسبت بهشون چیه

برام دعا کنید تا هرچه زودتر به نیمه ی گمشدم برسم، یه صلوات بفرستین لطفا💚 خداخیرتون بده⚘ 
مشکلت اینه که با "واقعیت" کنار نیومدی هنوز. وگرنه به خودت نگاه کن به بقه هم نگاه کن بهتر میتونی انت ...

آره حرفت درسته

من میدونم کلی مشکل دارم 

قدم کوتاهه. یه ادم کاملا معمولی هستم 

ولی انگار نپذیرفتم که شرايط من اینه

زندگی خاله بازی ک نیست بحث یعمر زندگیه هرچی سن بالا میره عقل رشد میکنه و تصمیمات کمتر احساسی گرفته م ...

من دنبال پول و اینا هم نبستم

فقط یه شغل داشته باشه

اما برم مهم که بخوامش

من دنبال پول و اینا هم نبستم فقط یه شغل داشته باشه اما برم مهم که بخوامش

بله زندگی باهیچکس شوخی نداره رفتی توش راه برگشت گاهی نداری پس توانتخابت اصلا عجله نکن و دقت کن چند سالته

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
آره حرفت درسته من میدونم کلی مشکل دارم  قدم کوتاهه. یه ادم کاملا معمولی هستم  ولی انگار ...

تا ارزش خودتو نفهمیدی ارزدواج نکن 

آره حرفت درسته من میدونم کلی مشکل دارم  قدم کوتاهه. یه ادم کاملا معمولی هستم  ولی انگار ...

خب همه مشکل دارن عزیزم هیچ کس کامل نیست و همه تا یه حدی از خودشون نارضایتی دارن ولی اینا دلیل نمیشه که دور همه ی آدمارو خط بکشی 

بعدشم مگه به قده؟؟ شوهری که تورو به خاطر قدت و اینطور چیزا بخواد همون بهتر که نخواد

اینطور چیزا وجودشون دست خود ما نبوده پس نباید به خاطرشون خودمونو تو دردسر بندازیم

بدون که چیزای مهمتر زیادی هست که حتی با وجود قد کوتاه تورو یه آدم دوست داشتنی میکنه

بعدشم زن باید قد کوتاه و توبغلی باشه دیگه 🤭🤪😉😄

بله زندگی باهیچکس شوخی نداره رفتی توش راه برگشت گاهی نداری پس توانتخابت اصلا عجله نکن و دقت کن چند س ...

سنم کم نیست

28

و یه نامزدی داشتم که به اصرار خانواده بود و بهم خورد

الان مشکلاتم بیشتر شده و نگاه های بقيه رو میخونم که میگن مگه خودت کی هستی