2777
2789
عنوان

چجوری به خودتون میرسین؟

180 بازدید | 14 پست

بچه ها من کارمندم و تصمیم دارم خیلی به خودم برسم 

چه پیشنهادهایی برام دارین از موی سر تا ناخن پا بگین لطفا

من نه مادرم و نه خواهرام اهل این کارا نیستن ممنون میشم راهنماییم کنید 

ناخناتو ژلیش کن  اگه سرکار حساسن رنگای جیغ نزن نود بزن

هرماه برو پاکسازی

روتین پوستی داشته باش 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه میخوام به خودم برسم😂😂😂 

رفتم اول یه جراحی داشتم انجام دادم..

برا دندون پزشکی نوبت زدم دوتا دندون عقل دارم بکشم و دوسه تا هم رو کش کنم...

دکتر زنان رفتم اگه عفونتی چیزی دارم درمان کنم آزمایش هم دادم ...

دیگه دکتر پوست هم رفتم 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شماچه روتین پوستیی دارین؟ من پوستم خیلی داغونه

باید با توجه ب نوع پوستت انتخاب کنی محصولاتو 

ولی در کل صب و شب اول صورتتشو بشور بعد با تونر تمیز کن مرطوب کننده یا ابرسان بزن اگه ارایش داری اول ارایش رو با دستمال تمیز کن بعد شروع کن

شبا هم قبل خواب کرم دور چشم بزن 

هفته ای دوبارم ماسکای مختلف بذار 

من خودم هفته ای ی بارم اسکراب میکنم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
دکتر زنان رفتین گفتین واسه چکاپ اومدم؟

آره آزمایش پاپ اسمیر ازم گرفت گفت یکم زخم دارم و عفونت بهم دارو داد... آزمایش هم برای کم خونی و آهن و قند و چربی اینا نوشت انجام دادم جوابشو میخوام ببرم نشون بدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی خوشم اومد از دکتر زنان رفتنتون اگه چیزای دیگم بلدین بهم یاد بدین

ببین رسیدگی فقط به ظاهر نیس باید اول بیماری یا کمبودی چیزی اگه بدن داره حل بشه.... الان علت خیلی از ریزش موها و لکه های دوستی و جوشها ناشی از یه کمبود یا بیماریه

دلم میخواد کولاک کنم و خیلی تغییر کنم هر چی بلدین بهم یاد بدین

این تاپیکم بخون صفحه ی اولشو کامل و عضوش شو بنظرم چون خودت میگی چاقی رژیم بگیری خوبه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی?postId=236735542

عزیزم شما عضو گروه لاغری هستی؟میشه منو تگ کنی؟

سلام عزیزم تگت کردم💓 اول از همه صفحه ی اول تاپیکو بخون ببین عضو چه گروهی هستی بعدش سوالی داشتی از سرگروهت بپرس