2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید جواب دکتر رو چی بدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 47 پست
بگم فکر میکردم لازمه ؟ 

بنظرم بگو آقای دکتر بنظرتون ایا لازم هست بابت زحمتی که الان کشیدین بنده چیزی هم پرداخت کنم یا خیر؟بعد هم تشکر کن و اگه پول خواست بگو چشم حتما پول رو واریز میکنم سپاسگذارم از وقتی که در اختیارم گذاشتید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ادم دکترای با انصافم دیده  من خودم میرم زنان  برا هرچرتی باید ویزیت بدم ک هیچ  ...

ببین ویزیت رو که هر دفعه باید بدی دیگه نمیتونع رایگان ویزیت کنه اوناهم زحمت کشیدن و الان شما بری آرایشگاه بیشتر از دکتر ازت میگیرن  و درمورد بقیه چیزا دقیق نمیدوتم ولی اگه باردارید منظورتون غربالگری و سونو اینچیزاست اینا  لازمه 

بنظرم بگو آقای دکتر بنظرتون ایا لازم هست بابت زحمتی که الان کشیدین بنده چیزی هم پرداخت کنم یا خیر؟بع ...

اخه الان دیگه بهش گفتم اگر ممکنه  شماره کارت بدید پرداخت کنم 

گفته وا

در جواب این چی بگم

من الان موندم چی بگم بعد واسم سواله چرا شمارمو سیو کرده 

ببین الان دبگه ببستر دکترا این کارومیکنن خصوصا لازم به پیگیری باشه من خودم هر هفته پیش یع دکترم از ابن موردا بوده

یعنی همینقدر هم راحت صحبت میکنن با مریض

عجب!چقدر مشکوکه😂😂🚶‍♀️

کاش به عقاید هم احترام میذاشتیم!زن ها علیه زن ها نباشید!طرز تفکر من به خودم مربوطه،لزوم به توضیح حرفام نمیبینم،لطفاا بی احترامی نکنید. تیکر تولدمه!
اخه الان دیگه بهش گفتم اگر ممکنه  شماره کارت بدید پرداخت کنم  گفته وا در جواب این چی بگم

قصد جسارت نداشتم آقای دکتر فقط شماره منشی رو نداشتم که ویزیت این جلسه رو باهاشون حساب کنم،این بود که گفتم مستقیما به عرضتون رسوندم.اگه صلاح میدونید من پرداخت کنم