2777
2789
حق داری کلا آدم بعضی وقتا اعتماد به نفس نداره و شک میکنه به خودش که میرسم به هدفم یا نه بعد اینکه یه ...

دقیقاا، امسال نه

ازمون کانون شرکت میکنم، دوستامم هستن، همش تراز اونا رو میکوبه تو سرم در حالی که من تمام تلاشم رو برای بهتر شدنم میکنم و واقعا راضی هستم خودم

خستم... 
یکم خودتو توصیف کن از لحاظ اخلاقی درسی تیپ  و موفقیتات و بگو که مامانت کدومو نمیپسنده ...

هیچی من رو نمیپسنده.

حتی از وقتی که دختر خالم که فقط 14 سالشه!!! ازدواج کرده اونم میکوبه تو سرم😐😐😐💔💔💔هی میگه ازدواج کن راحت شم از دستت.... اخه مگه بچه بازیه ازدواج😐💔

خستم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاا، امسال نه ازمون کانون شرکت میکنم، دوستامم هستن، همش تراز اونا رو میکوبه تو سرم در حالی که من ...

مهم همینه که خودت از عملکردت راضی هستی بعدشم تقریبا قبولی تو کنکور به تراز قلمچی اونقدر وابسته نیست مثلا سال های قبل یه دانش آموز با تراز پنج هزار و خورده ای کنکور رشته خیلی خوبی قبول شد ولی در عوض دانش آموز با تراز شش هزار و خورده ای تو قلمچی رشته ی پایینتر قبول شد 

پس اصلا ملاک فقط آزمون قلمچی نیست مهم اون روز کنکوره که باید از لحاظ ذهنی آماده باشی استرس نداشته باشی اینا رو حتما به مامانت بگو 

کاربر قدیمی / چگونه خودت را ساختی   زخم به زخم !...
بارها شده گفتم این کار رو میکنم، ولی من تسلیم نمیشم...  یکم بگذره آرام میشم ارزوهای زیادی برا ...

اره من مطمئنم تو میتونی خدا هم کمکت میکنه ما هنوز خیلی راه برای رفتن و زندگی کردن داریم باید فکر کنیم کنکور هم یه بخشی از زندگیه که بالاخره تموم میشه من خودمم بعضی وقتا خیلی حالم بد میشه و ناامید میشم اما وقتی فکر میکنم هنوز خیلی آرزوها دارم که باید بهشون برسم حالم بهتر میشه

کاربر قدیمی / چگونه خودت را ساختی   زخم به زخم !...
یکم خودتو توصیف کن از لحاظ اخلاقی درسی تیپ  و موفقیتات و بگو که مامانت کدومو نمیپسنده ...

درسم خوبه نسبتا، تیپ رو نمیدونم منظورتون چیه، اخلاقمم رو باید کس دیگه توصیف کنه حقیقتا چون نمیدونم از نظر بقیه چطور به نظر میرسم، اما کم حرفم و میشه گفت آرامم کاری به کسی ندارم

معمولا تو خیلی از مسابقه ها مثل کتابخوانی و حفظ قران و انشا جزء نفرات برتر بودم معدلمم  20 بوده تا پارسال، در کل هر روز سعی میکنم نسبت به قبلم بهتر باشم، نمیدونم اینا رو میشه مگفقیت نامید یا نه... 

خستم... 

مامان شما نیاز داره که بیشتر با شما ارتباط بگیره

نیاز داره که شما از جانب یه فرزند بیشتر بهشون محبت کنین واسه ی همین غر زدناشو میبینین

مادرای ایرانی معمولا راه ارتباط باهاشون اینه که یه مقدار توی کارخونه باهاشون همکاری کنید

خب؟

یکم بعضیاشون این مدلی سختگیر هستن و شما تنها نیستس