2777
2789
عنوان

برای عزادار چی ببرم؟

314 بازدید | 30 پست

یکی از دوستتم عزاداره با رسوماتشون آشنا نبودم و تا فهمیدمم دیر شد ن تاج گل ن دسته گل نبردم چند روز پیش هفت اون مرحوم بودبعدش ک تلفنی حرف زدیم گفت بیا پیشم (قبل این حرفا شنیدم ک خونه نباید رفت ولی خودش گف بیا)به نظرتون چی ببرم ک مناسب باشه؟

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ‌ک چیزی نمی‌بریم  🥴

اونا ک میبرن چی میبرن ؟

شما کجایی

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
هیچی بنظرم  

حس کردم توقع داشت ازم

اینکه برم خونشون بد نیست ب نظرتون؟

بنظرم یه دسته گل ببر

اگه دوست داشتی ببین رسمشون کی هست که مشکیشون رو درمیارن. اونموقع براش پارچه یا لباس کادو ببر

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

میکادو ببر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه دیس حلوای مجلسی شیک با روبان مشکی

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
حس کردم توقع داشت ازم اینکه برم خونشون بد نیست ب نظرتون؟

نه ما هم کسی بمیره اگه نتونیم برای مراسماش بریم میریم خونه و سر می‌زنیم 

ولی من خودم یبار همچین تاپیک زدم که برای دوستم که باباش فوت شده چی ببرم 

همه گفتن چیزی نباید ببری