2777
2789

خواهر همسرم از جای دور میخواد بیاد خونه ما با شوهرش

من ایشونو فقط موقع عروسیمون دیدم چند سال پیش و همون موقع ها که تازه عروس بودم تحویلم نمیگرفت و اصلاا ج  چند کلمه با من حرف نمیزد و متوجه شدم دوس نداره منو جز خانوادشون حساب کنه

بعد از اونم هیچ ارتباط پیام و زنگی هم نداشتیم

و چند ماه پیش که بچمون هم بدنیا اومد انتظار یه پیام تبریک ازشون داشتم

اما الان میخواد بیاد هم برای گردش هم بچه رو ببینه 

و حتی اینکه میخوان بیان رو هم فقط به شوهرم گفتن نه من

حق میدین یجورایی حس خوبی ندارم ؟؟

وایمیستین بقیه شم بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق میدم ولی خب چاره ای نیست دیگه مهمون ناخونده است همیشه ام که نیست صبوری کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

وایستادیم بگو

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

حالا چون باهات هیچ ارتباطی نداشت طبیعیه که زنگ نزنه بهت.

ولی خیلی تحویلش نگیر ، پانشی بری چندمدل غذا و دسر و اینا درست کنی‌ و وقتی اومدی خودتو خنده رو و خیلی خوشحال نشون بدی . فقط محترمانه باهاش برخورد کن نه بیشتر

تو پرانتز اینارو هم بگم که یه چیزایی دیدم که حس خوبی ندارم

این خواهرش و شوهرم خیلی صمیمی هستن و راحتن باهم 

من اوایل که وارد خانوادشون شدم دوس داشتم ارتباط خوب باهاش داشته باشم ولی تحویلم نمیگرفت

ولی با شوهرم خیلی پچ پچ میکنه و دوس داره  دوتایی باهم برن بیرون

یه بار پیاماشونو اتفاقی دیدم که به شوهرم میگفت ماشین دوست دارم و شوهرم میگفت میخره براش و بعد به شوهرم میگفت زنتو وارد مسائل مالی و خانوادمون نکن

و حس میکنم یجور حسادت داره همش دنبال اینه خودش تو توجه و کانون باشه برای شوهرم و منو هیچ

یا خودش نزدیک باشه بهش

لطفا حمله نکنین یه موقع بهومن یه چیزایی دیدم که میگم خب)

حالا چون باهات هیچ ارتباطی نداشت طبیعیه که زنگ نزنه بهت.ولی خیلی تحویلش نگیر ، پانشی بری چندمدل غذا ...

راستش احوال خودم بعد زایمان خوب نیست یکم استرس دارم از رفتارشون منظورم خواهرش و شوهرم