2777
2789
عنوان

برای عزادار چی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست

پدرم فوت كرده دوستاي دوران دانشگاهم برام گل آوردن؛همينطور دوستان باشگاهم

جالبه دسته گل هردوشون شبيه هم بود متوجه شدم از يك گلفروشي گرفته بودن💐

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه دسته گل ببر اگه دوست داشتی ببین رسمشون کی هست که مشکیشون رو درمیارن. اونموقع براش پارچه یا ...

خونه گل ببرم یا سر خاک ؟

خودم نظرمه اومد سر کار گل ببرم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
تهران من خودم تزکم،سمت ماهیچی نمیبرن ولی اینجایامیکادوحلوامیبرن یاکله قند

خونه میبرن؟

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
پدرم فوت كرده دوستاي دوران دانشگاهم برام گل آوردن؛همينطور دوستان باشگاهم جالبه دسته گل هردوشون شبيه ...

خدا رحمتش کنه

اومدن خونتون گل اوردن یا سر خاک

حلوامیکادویی

ببخشید عزیزم 

میکادو شکلا مختلف درس میکنن فرق نداره چجور ببرم؟

ازایناکه توش حلوامیذارن منظورم همونه،شبیه ویفرهم هست

اها ازاون ویفریا 

اخه از رولیام بود ولی ویفریا شکل شیرینیه بد نیست؟

مادرمن فوت کرد همه توتهران ازاینابرامون آوردن بازمیخای ازشیرینی فروشیابپرس

خدا رحمتش کنه 

مرسی عزیزم 

خونه گل ببرم یا سر خاک ؟ خودم نظرمه اومد سر کار گل ببرم

فرقی نداره عزیزم هر جا که خودت تصمیم داری بری برای عرض تسلیت براش گل ببر.ولی اگه خیلی صمیمی هستی با دوستت بنظرم خونشون بری بهتره

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است