من یه راهنمایی می خوام ازتون. من الان جلسه سوم لیزر هستم. بعد پنج شش ماه دیگه هم می خوام اقدام کنم برا بارداری. دیگه چون توی بارداری وشیردهی نمی تونم برم لیزر بنظرتون میارزه اینقد هزینه کنم دوباره موهام دربیان؟
ببین ۸ جلسه باید بری بعد ۳ ماه ی بار اندازه ۲ سال برو بعد ۶ ماه یبار بعد یکسال یبار
اینطوری دیگه دایم در نمیاد
در غیر اینصورتم در میاد ولی خیل کم ن مثل فبل
من ۵ جلسه رفتم ول کردم الان در میاد ولی خیلی کم
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین ۸ جلسه باید بری بعد ۳ ماه ی بار اندازه ۲ سال برو بعد ۶ ماه یبار بعد یکسال یبار
اینطوری دیگه دایم در نمیاد
در غیر اینصورتم در میاد ولی خیل کم ن مثل فبل
من ۵ جلسه رفتم ول کردم الان در میاد ولی خیلی کم
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
ینی من اگه هشت جلسه برم دیگه بخاطر بارداری و شیردهی نتونم برم موهای بدنم درمیاد ولی کم درمیاد؟
اره