2821
2789
عنوان

چرا تا حالا دوست داشته نشدم

370 بازدید | 42 پست

24 سالمه 

تا حالا کسی دوسم نداشته 

تا حالا کسی منو از خانوادم خواستگاری نکرده 

تا حالا هیچ خواستگاری خونمون نیومده 

تا حالا کسی نیومده بهم بگه دوسم داره 

نه توی دانشگاه نه توی کلاسایی ک میرم

هیچ جا 

هیچ کس 

هم تو اجتماع حضور دارم هم درس خوندم

خواهشا نگید زوده و فلان دوستام بیشترشون بالای 2_3 ساله ازدواح کردن ولی من هنوز حتی ی خواستگارم نداشتم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

رفتارت رو کسی نپسندیده. زیاد هم به چشم نیومدی. نه اینکه بگم رفتارت درست نیست ولی خب اونایی که شما رو دیدن نپسندیدن 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفتارت رو کسی نپسندیده. زیاد هم به چشم نیومدی. نه اینکه بگم رفتارت درست نیست ولی خب اونایی که شما رو ...

بخدا من رفتارم بد نیس بار ها روش فکر کردم و از دوستان و دوروبریام پرسیدم ولی گفتن مشکلی نداری 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
منم همینجوری ام رفتم سر کار خواستکارا اومدن

خب الان خیلی از اقایون شخصیت مستقل رو بیشتر می پسندن. بعضی ها هم توان مالی رو در نظر می گیرن. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

یه مشاور روانپزشک با یه برخوردی که با من داشت واسه مشاوره بمن گفت برای مردا جذابیت نداری. و گفت با همین خواستگارت ازدواج کن. چون نیاز ج ن س ی ت بالاست و گزینه های زیادی نداری

گفت حالا البته چون استایل و قدت خوبه شاید اگر خارج بودی خیلی طرفدار داشتی.

اما برای مردای ایران جاذبه نداری!

واللع همینم هست. تو جامعه با مردهای دانشگاه و محل کار رقابت میکنم‌ و خودمو اینطوری قبول کردم.

مثلا من ناز و عشوه زنانه ندارم. رقص دوست ندارم. محکم و مردونه راه میرم....... خوب باید خودمو قبول کنم......

کلاغ نمیتونه راه رفتن کبک رو یاد بگیره

البته شوهر و بچه دارم الان. 

قبول کن این ویژگی رو داری ولی فک نکن باید بشینی دست رو دست بذاری

برو کار و هنر یاد بگیر خواستگار خودش میاد

اگر خواستگار خوب اومد ناز نکن

زندگی پر از درده
بخدا من رفتارم بد نیس بار ها روش فکر کردم و از دوستان و دوروبریام پرسیدم ولی گفتن مشکلی نداری 

منم میگم گلم شاید رفتارت مشکلی نداره. ولی به خواستگاری و پیشنهاد ختم نمیشه. شاید سیاست کمی داری. ارتباط نمی گیری. من ادم می شناسم خودش و خانواده اش به اصطلاح به لعنت خدا نمی ارزن ولی خواستگار زیاد داشتن و الانم جوون مردم رو به خاک سیاه نشونده. 

یه مشاور روانپزشک با یه برخوردی که با من داشت واسه مشاوره بمن گفت برای مردا جذابیت نداری. و گفت با ه ...

ولی من هم ناز و عشوه زنونه دارم هم رقصیدن و دوس دارم ولی تا حالا کسی نبوده اگرم کسی بوده عوضی بوده . فعلا دنبال کارم . 

عزیزم برو یه هنر یاد بگیر که توش درامد باشه مثلا کارهای هنری که بشه فروخت تهرانی؟

بله تهرانم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792