2777
2789
عنوان

وااای حالم بده گریم گرفته😭😭😭

319 بازدید | 22 پست

یه ماه بود ارز دیجیتال خریدم خاک تو سرم کل پولم ۹۰۰هزار تومن بود الان با ضرر فروختم ۶۰۰هزار تومن برداشت زدم واااای حالم بده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭واقعا به قرونشم نیاز داشتم

چرا فروختی نمیشد صبر کنی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی میاد پایین مطمئنم از این پایین ترم میاد دیگ گفتم تا صفر نشده بردارم😭😭😭

🥲🥲🥲

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
هی میاد پایین مطمئنم از این پایین ترم میاد دیگ گفتم تا صفر نشده بردارم😭😭😭

من شما رو راهنمایی کردم شما اهمیتی ندادی

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
آره درسته اما یکی از اطرافیان گفت برو بخر 😭

مشکل همین اطرافیان ناآگاه هستند در همین سایت هم ببینید متاسفانه ۹۰ درصد راهنمایی های اقتصادی اشتباهه و هیچ تطبیقی با واقعیت بازار نداره به هر حال یک تجربه برای شما شد

مشکل همین اطرافیان ناآگاه هستند در همین سایت هم ببینید متاسفانه ۹۰ درصد راهنمایی های اقتصادی اشتباهه ...

فروختم اما میخام ضررم جبران شه بنظرتون منتظر بمونم پایینتر بخرم و رفت بالا سریع بفروشم یا کلا قیدشو بزنم

فروختم اما میخام ضررم جبران شه بنظرتون منتظر بمونم پایینتر بخرم و رفت بالا سریع بفروشم یا کلا قیدشو ...

یعنی باز دوباره وارد بازار ارز دیجیتال بشی؟ 

مشکل همین اطرافیان ناآگاه هستند در همین سایت هم ببینید متاسفانه ۹۰ درصد راهنمایی های اقتصادی اشتباهه ...

سهم گشان هم تو بورس دارم خیلی زیاد میانگین کم کردم الان۲۱درصد ضرر هستم تقریبا ۲۸۰۰تومن شده سربه سرم تا ۲۸۰۰میتونه بالا بیاد؟منکه فقط دیدم تا۲۴۰۰بالا میاد بعد باز میریزه

سهم گشان هم تو بورس دارم خیلی زیاد میانگین کم کردم الان۲۱درصد ضرر هستم تقریبا ۲۸۰۰تومن شده سربه سرم ...

میانگین در فعلی بورس اشتباهه فعلا نگه دارید و سهم در ضرر نفروشید 

خب منظورم اینه که اومد پایینتر بخرم و اگه رفت بالا بفروشم فقط میخام ضررم جبران بشه اگه وضعش خرابه که ...

پول شما زیاد نیست بهتره وارد صندوق حامی بکنی و عرضه اولیه بخری جبران میشه