2777
2789

سلام حانوما.پسر من ۷ سالشه الان نزدیک دوماهه که فقط صبح ها تلخه زردآب بالا میاره یه بار بردم دکتر گفت سینوس هاش عفونت داره واسه همینه دارو داد خوب شد یک هفته تا بعد دارو هم خوب بود باز دوباره شروع شد بردم فوق تخصص اطفال گفت رفلاکس شدید داره بهش هر دوازده ساعت دومیتیدون داد و پودر ای امپرازول دوباره خوب شد بک هفته اس دومیتیدونو قطع کردم دوباره امروز تلخه زرد آب بالا آورد

خیلی نگرانم درمونده شدم دیگه.کسی تجربه مشابه نداره؟

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.
خانم بچتون خوب شد؟ از بچگی رفلاکس داشت.؟خوردو خوراکش چطوریه

سلام.

بله از بچگی رفلاکس پنهان داشت و خورد و خوراکش افتضاح بود پیر شدم همش بالا میاورد تا اینکه تقریبا دوسال پیش یه دکتر فوق تخصص تغذیه اطفال بهم معرفی کردن خدا واقعا خیرش یده با داروهاش کلا بچم زیر و رو شد خداروشکر خیلیییی بهتر شد.

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. بله از بچگی رفلاکس پنهان داشت و خورد و خوراکش افتضاح بود پیر شدم همش بالا میاورد تا اینک ...

خداروشکر میشه اسم و ادرس دکتر به منم بدین بچم یکونیم سالشه منم پیر شدم واقعا از دوماهگی درگیرم تووروخدا ادرسشو بدین اسمشو بدین کدوم شهرین

خدایاشکرت
خداروشکر میشه اسم و ادرس دکتر به منم بدین بچم یکونیم سالشه منم پیر شدم واقعا از دوماهگی درگیرم توورو ...

عزیزم من مشهد هستم.

پیش دکتر حسن جاودانی بردم

داروهاش فوق العاده گرون و موثر هست

مثلا دو سال پیش داروهای پسرم یک تومن شد ولی خوب عالی بود.

داروهاش یادتون هست چی بود ؟

پاستیل و یه مدل شیر خارجی بود

و یه شربت دست ساز البته که همه باید از داروخونه مخصوص خودش تهیه میشد هیچ جای دیگه نداره