2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچگی روماتیسم داشتم ولی خوب شدم 

وای ترو خدا توضیح بده چیکار کردی چه قرصایی مصرف کردی من دخترم ۱سالو نمیشه رماتیسم داره دارم ازنگرانی میمیرم ترو خدا کمکم کن

وای ترو خدا توضیح بده چیکار کردی چه قرصایی مصرف کردی من دخترم ۱سالو نمیشه رماتیسم داره دارم ازنگرانی ...

عزیزم یادم نیس برای خیلی وقت پیشه فقط یادمه بهم امپول پنادر میزدن پادرد شدید داشتم ولی حدود دهسالگی دیگه خوب شدم 

بهم توضیح بده من دخترم ۱ ساله و نمیشه رماتیسم گرفته خیلی سخته برات عوارض داشته

من از۲۰سالگی متوجه شدم متاسفانه رماتیسم من خیلی پیشرفت کرد دومفصل لگنمودرگیرکرد ولی خواهرم هم روماتیسم داره خیلی کندبودوتقریباخاموش بود سالی یبار دست یاپاش دردمیکنه دیگه بستگی به شانس بیمارداره پیشرونده باشه یا خاموش اصلانگران نباش مرتب پیگیری کن ودکترببرش ایشلا که خاموشه بیماریش 

میشه بپرسم چطورفهمیدید دخترتون روماتیسم داره؟

من از۲۰سالگی متوجه شدم متاسفانه رماتیسم من خیلی پیشرفت کرد دومفصل لگنمودرگیرکرد ولی خواهرم هم روماتی ...

آخه این چه مریضیه اه دخترم پاس یهو ورم کرد بردم دکتر گفت رماتیسم داره شما چه قرصایی مصرف میکنید