2777
2789
عنوان

جدایی بعد ۴سال

343 بازدید | 14 پست

توی این ۴سال .بعد که رفت لیسانس گرفت دیگه نشست تو خونه نزدیک ۱سال نه رفت سربازی نه برنامه ای برا رفتن داشت نه کارچیزی منم چون تک فرزندم شهرامونم از هم خیلی فاصله داره پدرش راضی نشد بیاد شهرمون برا زندگی پدر منم اخلاقای پدرشون تو مراسم خاستگاری دید ازشون خوشش نیومد منم دیدم اینطوریه دیگه ادامه ندادم براش شرط گذاشتم که اگه منو میخای برو دنبال سربازی و کار و ... بعد بفرمایین وگرنه هیچ .الان تقریبا ۱۰روز تموم کردبم هیچ پیامی رد و بدل نکردیم امروز دیدم زنگ زده موندم چیکار کنم جوابشو بدم یا نه میترسم پیام بدم باز پیگیر بشه هر روز پیام بده..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم مردکه بیکارب دردنمیخوره بگوبروکارگری بروضایعات برو خلاصه کاری پیداکن اگه مردخودش قیرت کارنداشته باشه توهیچکاری نمیتونی بکنی بایدخودش عرضه داشته باشه واس برنامه هاش امامتاسفانه نداره

نه کار داره نه سربازی رفته خانواده هاتونم که راضی نیستن به حرفتم گوش نمیده 

اره درست میگین قلبم یه دلیل برای موندن داره ولی ذهنم هزار دلیل برای نموندن میگم یکم تحت فشار باشه شاید بفکر بیفته البته دیگه بهم ربطی نداره 

نه کار داره نه سربازی رفته خانواده هاتونم که راضی نیستن به حرفتم گوش نمیده 

آره متاسفانه ولی خیلی مهربونه و با اخلاق همینش اذیتم می‌کنه  نمیتونم بیخیالش بشم هی شیطونه گولم میزنه‌ بگم کار داشتی

عزیزم بنظرم اگه قطع کردی و فک میکنی بدردت نمیخوره جوابشو نده معذرت میخوام ادم چیزیو ک بالا آورده دو ...

اره اصلا بدرد نمیخوره کاراش ولی دوسش دارم خیلی پاک و مهربونه

آره متاسفانه ولی خیلی مهربونه و با اخلاق همینش اذیتم می‌کنه  نمیتونم بیخیالش بشم هی شیطونه گولم ...

درسته اخلاق خیلی مهمه ولی یه ادمه بیکار و بی عار که نمیتونه یه زندگی و بچرخونه

اگه دوستت داره به سختگیری ات ادامه بده شاید یه تلنگری شد رفت پی کار و سربازی. بالاخره اگر آینده میخواد باید شغل داشته باشه نمیتونه که بیکار ادامه بده. اگر کاری نکرد شما هم رهاش کن ان شاالله فرصت بهتری برات پیش بیاد

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

اگه دوستت داره به سختگیری ات ادامه بده شاید یه تلنگری شد رفت پی کار و سربازی. بالاخره اگر آینده میخو ...

خیلی دوستم داشت الآنو نمی‌دونم حالا بنظرتون بهش پیام بدم سر سنگین بگم تماس گرفته بودین کار داشتین یا نه